Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

sezonun en çok beklenen vizyon filmleri

Son dönemin en heyecan verici vizyon programı başlıyor! Üst üste vizyona girerek önümüzdeki aylarda bizi sinema salonlarının abonesi haline getirecek 

Hollywood yapımlarını Sinemia.com editörleri listeledi. Onlarca film arasından sezonun en çok beklenenleri ise şu şekilde:  

1. Kızlar Gecesi – 16 Haziran Başrolünde Scarlett Johanson’ın yer aldığı komedi filminde, bekarlığa veda partisi veren kız grubu kiraladıkları villaya erkek striptizciler çağırır. Bu sırada yaşanan kazada striptizcilerden biri hayatını kaybeder. Kızlar bu olay karşısında ne yapacaklarına karar vermeye çalışırlar.  

2.Arabalar 3 – 16 Haziran Serinin üçüncü filminde McQueen'in bir kenara çekilmek yerine yarıştaki yerini mükemmelleştirmek için harcadığı çabayı izleyeceğiz. Piston Cup Racing'in en büyük yarışına hazırlanan McQueen bir şampiyonun kalbini ortaya koyacaktır. 

3. Transformers 5: Son Şövalye – 23 Haziran Bir öncekinden çok daha görkemli ve etkileyici olması beklenen yeni filmde, izleyiciler yine bilim kurgu dünyasına dalacak, aksiyon ve maceraya doyacak.  
4. Örümcek-Adam: Eve Dönüş– 7 Temmuz Peter Parker lise döneminde normal bir genç gibi yaşamaya çalışırken, bir yandan da aklında suçla savaşmak ve dünyayı daha güvenli bir yer haline getirmek vardır. Yönetmen Jon Watts, Peter'ın hayatının bu bölümünü kendi stiliyle yeniden ele alıyor. 

5. Maymunlar Cehennemi: Savaş – 14 Temmuz Serinin bu son filminde Sezar ve takipçileri insanlarla acımasız bir savaşta karşı karşıya gelirler. Sezar'ın ordusu tüm inanç ve hırsına rağmen büyük kayıplar verir. Kendisini ordusuna ve halkına karşı sorumlu hisseden Sezar, Colonel ile birebirde yüzleşmek için yola koyulur. 

 6. Dunkirk – 21 Temmuz Christopher Nolan tarafından yazılan ve yönetilen film, 2. Dünya Savaşı sırasındaki gerçek olaylara dayanıyor ve İngiliz askeri harekatı sırasında Dunkirk'ün tahliye edilmesiyle başlıyor. Savaşın seyrini belirleyen bu olay, heyecan dolu bir filme de ilham veriyor.  

7. Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu– 27 Temmuz Luc Besson’un yönetmenliğini üstlendiği film, evrende insanlara ait bölgelerde düzeni sağlamakla görevli iki özel harekat askerinin başından geçenleri konu alıyor. Filmin başrollerini Dane DeHaan ve Cara Delevingne paylaşıyor.

8. Kara Kule – 4 Ağustos Stephen King’in kült romanından uyarlanan ve hayranlarının heyecanla beklediği film, Roland Deschain’in kara kuleyi aramasını konu alıyor. Western tarzı bu dünyada evreni kurtarmak için arayışa çıkan silahşörlerin yanı sıra, onların düşmanları da olacak.  

9. Çılgın Hırsız 3 – 25 Ağustos Hayranları tarafından çok sevilen animasyon serisi Despicable Me’nin üçüncü filmi Ağustos ayında vizyona giriyor. İzleyiciler yine komedi ve maceraya doyacak.

Top Post Ad

Below Post Ad