Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Panasonic'in yeni 4K-ready video duvar ekranları serisi LFV8 bu yaz 49 ve 55 inç seçenekleri ile piyasaya sunuluyor.

Panasonic'in LFV8 ekran serisi, 2x2 ve daha büyük yapılandırmalarda DisplayPort'u papatya zinciri şeklinde kullanarak, 4K görüntü gösterebilme özelliğine sahip. 

49 inç panel 450 cd/m2, 55 inç ekran yerel 4K-ready DisplayPort ise girişler ve çıkışlar ile 500 cd/m2 parlaklık sağlıyor. 2x2 yapılandırmada dört Full HD panele yerleştirildiğinde, tek bir film benzeri 4K (4096 x 2160/30p) video görüntüsü elde edilebiliyor. 

İki model seçeneği, kurulum sürecini kolaylaştırarak profesyonellerin taleplerini karşılıyor. Yeni hassas video duvar montaj sistemi, zamandan ve işçilik maliyetlerinden tasarruf sağlıyor. 

Otomatik bir mıknatıs sistemi kullanan sağlam yuva, olası hizalama tutarsızlıklarını ortadan kaldırıyor. Ekran son derece ince, yalnızca kenardan kenara 3,5 mm'lik mesafesi ile neredeyse sorunsuz video duvar ekranı oluşturulmasını sağlıyor. 
Yüksek çözünürlüklü IPS (düzlem içi geçiş) teknolojisi sayesinde, tabela uygulamaları için son derece önemli bir gereklilik olan görüntünün farklı açılardan net olarak görüntüsü elde ediliyor. 

Buna ek olarak 49 inç ekran, düşük yansıma kaplaması (AGLR) ile yansıma engelleyiciyi birleştirerek daha iyi görünürlük vadediyor. 

Panasonic Avrupa Pazarlama Müdürü Enrique Robledo seriyle ilgili, “Bu paneller etkileyici bir 4K video duvarı oluşturmak için idealdir” dedi ve ekledi: “İster perakende, isterse konaklama veya taşımacılık için olsun, bu dikkat çekici ekranlar mükemmel siyahlara ve vurgulara sahip. 

Esnek kurulumu da, istediğiniz kurulum alanını sonuna kadar kullanabilmenize imkan tanıyor.” LFV8 ekran serisi, hem yatay hem de dikey yönde 7/24 güvenle çalışacak şekilde tasarlandı. 55 inç (TH-55LFV8) ağustos ayında; 49 inç (TH-49LFV8) ekran ise eylül ayında piyasaya sürülecek.
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad