Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Açık havada film günleri yeniden başlıyor

Yaz gecelerini açık havada sinema keyfi ile taçlandıran Akmerkez, Akbatı ve Akasya alışveriş merkezlerinde birbirinden farklı film gösterimlerine ev sahipliği yapacak. 

 Etkinlik takvimi: Akmerkez Akmerkez Üçgen Teras yaz gecelerini sinema gösterimleriyle taçlandırmaya devam ediyor. 

Ağustos ayı boyunca her Çarşamba 21.00’da ücretsiz olarak gerçekleşen sinema gecelerinde ilk film gösterimi 2 Ağustos Çarşamba günü, başrollerinde Emma Watson ve Dan Stevens‘ın yer aldığı ‘Güzel ve Çirkin’ filmi ile yapılacak. Akasya Açık havada sinema keyfi Akasya Park’ta Ağustos ayında da devam ediyor. 

Her Cuma akşamı 21.00’da ücretsiz olarak gerçekleşen sinema gecelerinde 4 Ağustos Cuma günü ‘Aşıklar Şehri’nin gösterimi yapılacak. Akbatı AVYM 1950’li yılların efsaneleşmiş arabalı sinema keyfi Akbatı AVYM Festival Park alanında tekrar canlanıyor. 
Klasik maket arabalar ve minderlerde film izleme deneyimiyle geçmişe dönecek sinemaseverler, 4 Ağustos Cuma günü saat 21.00’da gösterilecek La La Land filmi ile açık hava sinemasının keyfini yaşayacak. 5 Ağustos Cumartesi günü saat 21.00’da da küçük misafirler, Disney animasyonu Moana’nın hikayesine ortak olacak.  

Bir masal uyarlaması: Güzel ve Çirkin 
Açık havada sinema keyfini misafirleri ile buluşturan Akmerkez Üçgen Teras, Ağustos ayında da film gösterimlerine devam ediyor. 

Ücretsiz olarak gerçekleşen sinema gecelerinde ayın ilk film gösterimi 2 Ağustos Çarşamba günü 21.00’da klasiklerden ‘Güzel ve Çirkin’ ile yapılacak. Akmerkez Üçgen Teras yaz gecelerini sinema gösterimleriyle taçlandırmaya devam ediyor. 

Ağustos ayı boyunca her Çarşamba 21.00’da ücretsiz olarak gerçekleşen sinema gecelerinde ilk film gösterimi 2 Ağustos Çarşamba günü, başrollerinde Emma Watson ve Dan Stevens‘ın yer aldığı ‘Güzel ve Çirkin’ filmi ile yapılacak. 
Defalarca kez beyazperdeye uyarlanan ve özellikle 90’lı yıllarda yayınlanan animasyonu ile akıllarda kalan Güzel ve Çirkin, bu sefer Walt Disney Pictures ve Mandeville Films'in yapımcılığını üstlendiği bir 2017 Amerikan romantik fantastik müzikal filmi olarak seyirci ile buluşuyor. 

 ‘Aşıklar Şehri’ yıldızların altında  
Açık havada sinema keyfi Akasya Park’ta Ağustos ayında da devam ediyor. 

Her Cuma akşamı 21.00’da ücretsiz olarak gerçekleşen sinema gecelerinde 4 Ağustos Cuma günü ‘Aşıklar Şehri’nin gösterimi yapılacak. Açık hava sinema keyfine Ağustos ayında da devam eden Akasya Park ayın ilk gösterimini sinema efsaneleri arasına girebilecek Aşıklar Şehri filmi ile yapacak. 

Yönetmen Chazelle’in beyaz perdeye aktardığı, insanın en özel bölgesine girerek, samimi ilişkilerin anlatıldığı, kişisel hayallerin ve kararların kaderle kesiştiği ve seyircilere büyülü bir evren sunan filmin başrollerinde Ryan Gosling ve Emma Stone yer alıyor. 

Amerikan Film Enstitüsü tarafından 2016'nın en iyi 10 filmi arasında seçilen ve 74. Altın Küre Ödülleri'nde 7 adaylıktan hepsini kazanarak Altın Küre tarihinde rekorunu kıran Aşıklar Şehri, 4 Ağustos Cuma günü saat 21.00’da sinemaseverlerle buluşacak  

Klasik otomobiller içinde açık havada sinema keyfi Akbatı’da 1950’li yılların efsaneleşmiş arabalı sinema keyfi Akbatı AVYM Festival Park alanında tekrar canlanıyor. 

Klasik maket arabalar ve minderlerde film izleme deneyimiyle geçmişe dönecek sinemaseverler, 4 Ağustos Cuma günü saat 21.00’da gösterilecek La La Land filmi ile açık hava sinemasının keyfini yaşayacak. 

5 Ağustos Cumartesi günü saat 21.00’da da küçük misafirler, Disney animasyonu Moana’nın hikâyesine ortak olacak. Misafirlerine keyifli bir deneyim yaşatmak isteyen Akbatı AVYM 1950’li yıllarda Amerika’da efsaneleşmiş arabalı sinema geleneğini Festival Park'ta canlandırmaya başlıyor. 

Yaz gecelerini renklendirmeye hazırlanan açık hava sinema etkinliğinde, ilk gösterim 4 Ağustos Cuma günü saat 21.00’da başlıyor. La La Land’i izleyecek misafirler, yıldızların altında yazlık sinema keyfini yaşayacak. 

 26 Ağustos’a kadar sürecek olan açık hava sineması için misafirler, 27 Temmuz - 23 Ağustos 2017 tarihleri arasında Akbatı mağazalarından her 100 TL’lik alışveriş sonrası bir sinema bileti kazanabilecek. 

 Katılım Koşulları: Bir kişi en fazla 4 bilet hakkı kazanabilir. Günlük toplam hediye bilet sayısı 20 ile sınırlıdır. 1.hafta için 27 temmuz-2 Ağustos, 2.hafta için; 3-9 Ağustos, 3. Hafta için 10-16 Ağustos, 4.hafta için 17-23 Ağustos tarihleri arasında yapılan alışverişlere ait fişler geçerli olacaktır. Akbatı AVYM programda değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Top Post Ad

Below Post Ad