Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Philips OLED TV 2017-2018 Satın Alınabilecek En İyi OLED TV kategorisinde EISA Ödülüne layık görüldü

Philips bir kez daha farkını gözler önüne serdi. En iyi resim ve yapı kalitesinin müthiş kombinasyonuyla öne çıkan Philips OLED TV, Avrupa Görüntüleme ve Ses Kurumu'nun (EISA) “Best Buy OLED TV 2017-2018” ödülünü kazandı. 


EISA, Philips TV'nin 9002 modelini uygun fiyata en son teknoloji ve performans sunmasını; "Philips 9002, büyüyen OLED pazarında öne çıkıyor" sözleriyle vurguladı. 9002, Philips’in ilk OLED modeli olan 901F’den sonra Philips’in ikinci OLED modeli oldu. 

9002’yi diğerlerinden ayıran özellik ise, bu modelde ilk kez olarak Philips’in işlemci gücünü, hızını ve etkinliğini arttıran yeni P5 görüntü kalitesi iyileştirme motoru kullanması. 
EISA, ödülü açıklarken özellikle 9002’nin mükemmel resim kalitesine vurgu yaparak yeni modelin sahip olduğu zengin renkler, ince detaylar, derin siyahlık ve hareketli görüntü netliğinin OLED teknolojisiyle P5 özelliğinin altını çizdi. 

Ödülle ilgili konuşan TP Vision Avrupa Direktörü Kostas Vouzas, ‘EISA’nın 9002’yi bu ödülle onurlandırmasından ve OLED piyasasında özgün ve ulaşılabilir olan bu modelin üretilmesiyle ilgili çabamızın böyle bir karşılık duymasından mutluluk duyuyoruz. 

Philips OLED TV her yönüyle daha iyi görünür.’ EISA’nın vermiş olduğu bu son ödül, Philips 55POS9002’nin Red Dot Ödül Töreni’nde Tüketici Elektronikleri alanında kazandığı ilk ödülden sonra 2017’de kazandığı ikinci ödül oldu.
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad