Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Philips TV P5 Görüntü İşleme Motoru, yeni referans Resim Kalite standardı belirlemek üzere High-End , Perfect Pixel Ultra HD sisteminden %50 daha iyi performans sunuyor.

Yeni Philips TV serisinin önde gelen ürünleri, üstün yeni P5 görüntü işleme motorunun kullanılmasıyla çok daha net ve kusursuz bir görüntü kalitesine sahip oluyor. 

P5, mevcut Perfect Pixel Ultra HD motorla karşılaştırıldığında hem görüntü işleme özelliklerinde, hem de görüntü işleme gücünde %50 oranında bir performans artışı sağlıyor. 

Beş işlemci gücüne sahip olan P5, Ultra HD ve 4K görüntülerin getirdiği üstün veriyi kolaylıkla yönetmek için ihtiyaç duyulan görüntü işleme ölçeğinde. P5, görüntü kalitesini tanımlayan Kaynağı Mükemmelleştirme, Netlik, Renk, Kontrast ve Hareket olmak üzere beş değişkenin her birini analiz ediyor, yorumluyor ve ayrı ayrı ele alıyor. 

Birden fazla yongadan tek yongaya geçiş de işlenen verilerin doğru bir zamanlamayla daha hızlı aktarılmasını ve tüm görüntü işleme işlemi içerisinde daha fazla kontrolünü sağlıyor. 

Görüntü işleme setinin, HDR içeriğin ve yüksek ışıklı ekranların gelişiyle birlikte temel bir gelişme olan kaynak girişine sahip olmasında büyük rol oynuyor. 


Televizyonlarımızda parazit ve yapaylık gibi rahatsız edici görsel kusurların çoğunluğu dikkate alındığında; P5 Kaynak Mükemmelleştirme paraziti düzeltip azaltırken Akıllı Bit Geliştirme sistemi ise görüntünün diğer kısımlarında detay kaybı olmadan daha düzgün geçişlerle 8 bit görüntüyü neredeyse 14 bit hassasiyete çıkartarak rahatsız edici diğer kusurları önlüyor. 

Geliştirilmiş MPEG sayacı da sinyal kalitesinin daha doğru bir şekilde ölçülmesini sağlıyor. Netlik artırması açısından P5 motoru, yeni bir Detay Sayacı ve iyileştirilmiş Netlik Sayacına ek olarak yeni bir Detay İyileştiricisine sahip. 

Detay İyileştirici, daha iyi bir derinlik izlenimi oluşturmak üzere daha az çizgi, daha derin detaylarla görsel olarak artırılmış bir görüntü sağlayarak her türlü içeriği daha net bir biçimde Ultra HD görüntüye dönüştürüyor. Renk işleme açısından P5 motoru, iyileştirilmiş bir Gamut Mapping System içeriyor. 

P5 motoru ayrıca Hibrit Log Gama (HLG) görüntü işleme özelliği taşıyor."Parlaklık ve koyuluk" kontrastı iyileştirme özelliği algılamaya sahip Hibrit Log Gama (HLG) görüntü işleme sayesinde kontrast performansında da önemli bir iyileştirme sunuyor. 

Hareket netliği de Ultra HD görüntülerin olağanüstü netliği korurken akışkan devinimi olarak yeniden üretilmesini sağlayan Philips'in Perfect Natural hareket teknolojisinin muazzam 4 milyar piksel işleme gücü sayesinde LED ve OLED panellerde yeni standartlar belirliyor. 

 Ek görüntü işleme ve artırılmış güç kombinasyonu, yeni P5 motorunun hala pek çok kişi tarafından piyasadaki en iyi görüntü işletme setlerinden biri olarak görülen efsanevi, birden fazla ödül sahibi Perfect Pixel Ultra HD motorunun performansını geçmesini sağlıyor.
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad