Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Türkiye Super ligi cbcsportta şifresiz yayınlanacak

Supertoto super lig maçları cbcsportta yayınlanacak cbcsport haftada 2 maç canlı yayınlayacak

2017-2018 Türkiye Süper Ligi, CBC Sport'ta! CBC Sport HD AzerSpace 46 dogu Frekans: 11135 H 27500  

Büyük bir sevinç duygusu ile, futbol, ​​futbolseverleri ve futbolu seven herkese Türk süperstarının oyunlarının Türkiye dışında açık ve Türkiye'de açılan kanallar vasıtasıyla yayınlanacağını söylemek isteriz. 

Bu ilke CBC Sport tarafından imzalandı. Azerbaycan'a geldiğim günden bu şampiyonayı burada yayınlamaya çalıştım. Ve bundan sonra, Saran Holding, Digi Türk ve AFFA'daki arkadaşlarımızın yardımıyla nihayet bu tatilte yaşayacağız. 


Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor gibi kulüplerle birlikte, Türkiye'nin süper bilgisayarlarında yarışacak diğer ekipleri de sunacağız. 

Haftada 2 toplantı yayınlayacağız. İş bağlantılarımızı, derbi maçlara ve merkez maçlara yorumcu göndermek için kullanmaya çalışacağız. Azerbaycan şampiyonasında olduğu gibi, meydanın kenarında CBC Sport'un stüdyosunu kurmaya çalışacağız. 

 Böylece, Türk futboluyla, fanlarla ilgilenen kişiler, yüksek hızlı uydu kanallarıyla değil, artık kafede Azerbaycan ücretsiz yayıncılığında bulunan CBC Spor'da Superclub oyunları izleyecekler. 

Hayranların zevkini tatmak için her zaman gelişmeye çalışıyoruz. Umarım futbol taraftarları, Türkiye Süper Ligi maçlarını bizimle, bu gergin ve güzel dövüşün tadını çıkarırken izleyecektir. Sürpriz kanalını izlemeye devam edin ve bizimle kalın. Saygılarımla, "CBC Sport" ailesi!

Top Post Ad

Below Post Ad