Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

DA VİNCİ LEARNİNG TV’NİN ÇOCUKLAR İÇİN HAZIRLADIĞI YENİ PROGRAM SNAPSHOT

Türkiye’de çocukların teknoloji ve bilim alanlarında eğitimine odaklanan Da Vinci Learning’in yeni televizyon programı Snapshot ile çocuklar, en iyi fotoğrafı çekmek için Delmar ve Snapshot ekibine katılarak her bölümünde Snapshot görevleriyle mücadele edecekler. 

Evcil hayvan resimlerinden, ışıltılı fotoğraflara kadar çektikleri tüm resimleri büyük bir dijital ekranda inceleyen çocuklara tüm program boyunca profesyonel fotoğrafçılar yardımcı olacak. 

100’den fazla ülkede yayınlanan ve dünyaca ünlü eğitici içerikleri ile tanınan Da Vinci Learning’in Snapshot programı ile çocukların, fotoğraf çekmenin inceliklerini ve ipuçlarını televizyonlarının başında aileleri ile beraber eğlenerek öğrenmeleri hedefleniyor. 

“Bilimi Kendin Yap” da bu ay Da Vinci Learning’de… Dünyanın en karmaşık bilim deneylerinin yapıldığı Bilimi Kendin Yap programı ise, Da Vinci Learning TV’de 28 Ekim’de çocuklar ile buluşacak. 
Çocuklar, Bilimi Kendin Yap programında patlayan kola şişeleri, uçan tuvalet kağıtları, pin-pon toplarının savaşı gibi Steve Spangler'in evde yapılabilen mükemmel deneylerini izleyecekler. 

Çocuklara, bilimi nasıl eğlenceli hale getirebileceklerini öğretmeyi hedefleyen programda çocuklar, nesneleri dokunmadan nasıl kaldırabileceklerini ve uçurabileceklerini bilimden faydalanarak öğrenecekler. 

6-14 yaş çocukların ve ailelerin beraber eğitici ve keyifli vakit geçirmelerini sağlayan, annelerin okul saatleri dışında çocuklarına güvenle izlettirdiği Da Vinci Learning TV, çocuklara yepyeni teknoloji alanlarını keşfetmelerini ve teknoloji ile birlikte geleceğe nasıl şekil verebileceklerini göstermeyi amaçlıyor. 

Dünya genelinde 18 milyondan fazla evde günlük hayatın bir parçası olarak takip edilen Da Vinci Learning TV, Türkiye’de D-Smart, Türksat Kablo TV, Turkcell TV+, Tivibu ve dijital uydu platformu Filbox üzerinden eğlenceli bilim, sağlık, tıp, tarih, matematik, teknoloji, uzay, doğa, insan, kültür ve sanat alanlarındaki birbirinden ilginç belgeselleri ve eğitim programları ile 24 saat HD yayın yapıyor.

Top Post Ad

Below Post Ad