Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Euro Cup’ın İlk Hafta Maçları S Sport’ta Yayınlanacak

Saran Group’un Premium içerikli Premier Spor Kanalı S Sport, Türk takımlarının 7DAYS Euro Cup’ta sahaya çıkacağı ilk hafta maçlarını canlı yayınlayacak. 

10 Ekim Salı günü Tofaş’ın Ratiopharm Ulm deplasmanındaki maçıyla başlayacak basketbol heyecanı, 11 Ekim Çarşamba günü Galatasaray Odeabank – Bayern Münih ve Levallois – Darüşşafaka maçlarıyla devam edecek. 

Sporseverleri İngiltere Premier Ligi, NBA, Formula 1, Çin Süper Ligi ve MotoGP gibi dev organizasyonlarla buluşturan S Sport, basketbolseverlerin Euro Cup’taki ilk hafta karşılaşmalarından mahrum kalmamasını sağlayacak. 
7DAYS Euro Cup’ta mücadele edecek takımlarımız Galatasaray Odeabank, Darüşşafaka ve Tofaş’ın ilk hafta karşılaşmaları, S Sport’ta canlı yayınlanacak. S Sport’taki Euro Cup programı ise şu şekilde olacak: 

• 10 Ekim Salı, 20.30: Ratiopharm – Tofaş 
• 11 Ekim Çarşamba, 20.00: Galatasaray Odeabank – Bayern Münih • 11 Ekim Çarşamba, 21.45: Levallois - Darüşşafaka 

Sporseverler, S Sport’taki Euro Cup karşılaşmalarına Digiturk 85, D-Smart 78 ve Turkcell TV + 77. Kanaldan ulaşabilecek. S Sport, dünyaca ünlü spor organizasyonlarını Türk izleyicilerle buluşturmaya önümüzdeki dönemde de devam edecek.
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad