Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Hayvanları Koruma Günü’nü Netflix ile Kutlayın

4 Ekim, 1931 yılından bu yana Dünya Hayvan Haklarını Koruma Günü olarak kutlanıyor. 

Amaç, yeryüzündeki tüm hayvanların haklarına dikkat çekmek, korunmalarına yardımcı olmak. Bu vesileyle her yıl dünyanın dört bir yanında çeşitli etkinlikler düzenleniyor ve bunların sayısı da giderek artıyor. 

Siz de hayvan severseniz, Netflix bu özel günü kutlamanıza ve hayvan hakları konusunda farkındalık yaratmanıza yardımcı olabilir. Arkadaşlarınızı davet edin veya tüm aile ekranın önüne kurulup hayvanları merkezine alan yapımları seyredin.

İster nefes kesen belgeseller ister sizi duygulandıran veya güldüren dizi ve filmlerle muhteşem hayvanlar aleminde dalın… 
Heyecanlı Belgeseller 
• Virunga. Oscar’a aday gösterilen bu belgesel, tehlike altındaki gorilleri ve Afrika’daki ulusal parkı korumak için canlarını hiçe sayan korucuların gerçek hikayesini anlatıyor. 
• Yaşa ve Yaşat. İnsanoğlunun hayvanlarla ilişkisi, veganlığın tarihi ve kimilerinin neden vegan bir hayat sürmeyi tercih ettikleri mercek altına alınıyor. 
• Mama Kandırmacası. Hiçbir düzenlemeye tabi olmayan hayvan maması sektörü ve bunun hayvanların sağlığı üzerindeki olumsuz etkileri masaya yatırılıyor. 

Etkileyici Yapımlar 
• Umut Çiftliği. Bir kadın bir yandan vahşi bir at sürüsüne bakarken, çiftliğindeki suçlu rehabilitasyon programını gizli bir amacı olan bir aktivistten korumaya çalışıyor. 
• Okja. Bu aksiyon-macera filmi, hayvan yetiştiriciliğinin karanlık yüzünü, genç bir kızın ve kurtarmaya çalıştığı “süper domuzu”nun gözünden anlatıyor. 
• Köpek Gezdiricisinin Noel Masalı. 21 yaşındaki şımarık Luce Lockhart, bir arkadaşı ondan bir köpek parkını korumak için yardım isteyince, zor bir karar vermek zorunda kalır. 

Çocuklarla İzleyin
• 72 Sevimli Hayvan. Dizi, sevimliliğin doğasını inceliyor ve bazı hayvanların şirinliğini kullanarak nasıl hayatta kalıp çok çeşitli ortamlarda hayatını sürdürebildiğini inceliyor. 
• Kendini Özgür Bırak: Los Angeles'ta yaşayan 15 yaşındaki Zoe yaz tatilini İngiltere’de, annesinin çocukluğunun geçtiği evde geçirir ve burada gizemli bir atla bağ kurar. 
• Budala Dedektif 2. Ace, nadir bulunan beyaz bir yarasayı kurtarmak için Afrika ormanlarına gider. Başaramazsa vahşi Wachootoo kabilesi ile savaş kaçınılmazdır… 

Netflix ile tek bir reklam bile izlemek zorunda kalmadan, istediğiniz kadar dizi, film ve belgesel izleyebilirsiniz. İstediğiniz yapımları mobil cihazlarınıza indirip, istediğiniz zaman ve yerde, internete bağlanmadan izleme özgürlüğüne sahipsiniz. Ayrıca tek bir hesabı, beş ayrı profille yönetebilirsiniz. 

Netflix’e aylık olarak 15.99 TL’den başlayan fiyatlarla üye olun; ilk ay ücretsiz!
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad