Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Spotify ve Netflix, Stranger Things Fanlarını ‘The Upside Down’a götürüyor

Netflix’in takip edilen dizilerinden Stranger Things’in ikinci sezonu için Indiana’ya, Hawkins Kasabası’na geri dönmeye hazır mısınız? 

Spotify ve Netflix’in, 27 Ekim Cuma günü ikinci sezonunun ilk bölümü yayınlanacak ve izleyenleri “The Upside Down’a götürecek olan, gün geçtikçe giderek bir kültürel fenomen haline gelen Stranger Things’in fanları için bir sürprizi var. 

 Spotify, dizinin fanlarının Spotify’daki müzik tercihlerine ve müzik dinleme alışkanlıklarına dayanarak, en çok hangi Stranger Things karakterine benzediklerini keşfedebilecekleri interaktif bir deneyim sunuyor. 

Stranger Things karakterleri için çalma listeleri oluşturmak üzere Spotify ve Netflix dizinin en önemli 13 karakterini simgeleyen müzik profilleri oluşturdu. 
Spotify herkesin Stranger Things karakterini bulmak için bu profilleri kullanıcıların müzik dinleme alışkanlıkları ile eşleştiriyor. 

Ve kullanıcılar kendi Stranger Things karakterleri ile örtüşen çalma listesini yayınladıklarında, ekran birden dönüyor ve kullanıcı kendini The Upside Down’da buluyor. Joyce gibi 80’lerin ürkütücü şarkılarını dinlerken evinizi Halloween ışıkları ile süslemek ister misiniz? Eleven gibi izin gününüze sabah şarkıları ile başlamak ister misiniz? Demogorgan ile eşleşip eşleşmediğinizi keşfetmek ister misiniz? 

Eleven, Dustin ya da diğer Stranger Things karakterlerinden hangisine daha çok benzediğinizi keşfetmek için spotify-strangerthings.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Karakter eşinizi bulduktan sonra, tüm karakter çalma listelerini Facebook, Twitter ya da Tumblr üzerinden paylaşabilirsiniz.
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad