Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

MediaMarkt’tan KOBİ’lere en son teknolojileri kiralama fırsatı

Avrupa'nın açık ara 1 numaralı elektronik perakendecisi MediaMarkt, uluslararası finansman kuruluşu GRENKE ile KOBİ’lere yönelik yenilikçi bir iş birliğine imza atıyor 

Avrupa’nın en hızlı büyüyen elektronik perakendecisi MediaMarkt, uluslararası finansman şirketi GRENKE ile yaptığı iş birliğiyle, Türkiye'de başta KOBİ'ler olmak üzere her ölçekten şirkete birçok elektronik eşyayı satın almadan kiralama imkanı sunuyor. 

Beyaz eşya, televizyon, küçük ev aletleri, kablolu ve kablosuz ofis telefonları, güvenlik kameraları, yazıcı, dizüstü bilgisar ve aksesuar kategorilerini kapsayan iş birliği sayesinde işletmelere finansman kolaylığı sağlamayı hedefleyen MediaMarkt, aynı zamanda şirketlerin sermayelerini koruyarak başka yatırımlarda kullanabilmelerine de olanak tanıyor. 


Kurumların tek noktada tüm teknolojik ihtiyaçlarını karşılayan şirket, kiralama işlemlerini kriterlere uygun firmalardan teminat gerekliliği olmadan gerçekleştirecek. 

Yapılacak başvurular GRENKE tarafından en geç 2 ile 4 iş günü içerisinde cevaplanacak. Kiralama avantajından faydalanacak olan tüketiciler, herhangi bir bankadan bağımsız olarak 15 aydan 60 aya varan vade seçenekleriyle, uygulama dahilinde olan ürünlere ulaşabilecek.  

Kredili alışveriş imkanı olmayan işletmelere alternatif ödeme seçeneği 
Farklı iş birliği ve yatırımlarla, her ölçekten kuruma kolaylık sağlamayı hedefleyen MediaMarkt’ın yeni kiralama modeli sayesinde, şirketler özellikle sınırlı sayıda taksit yapılabilen ürünlere uzun vade seçenekleriyle sahip olabilecek. 

Kredili alışveriş imkanı olmayan, şirket kredi kartı bulunmayan işletme ve kurumlara alternatif ödeme yöntemleri de yeni iş birliği kapsamında sunuluyor. Bununla birlikte kurumların kira faturalarını gider olarak gösterebilmeleri de mümkün hale getiriliyor.

Top Post Ad

Below Post Ad