Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Amazon Türkiye'de ne zaman açılıyor

ABD merkezli e-Ticaret devi Amazon’un Türkiye’ye girişi tarihi netlik kazanıyor. Online alışveriş devi Amazon'un Türkiye operasyonları için İstanbul'un kent merkezinde yer baktığı belirtildi. 

Şirketin Türkiye'ye gelişinin bu yılın sonlarına doğru gerçekleşmesi bekleniyor. 

Şirkete yakın kaynaklara göre, Amazon, küresel bir gayrimenkul danışmanlığı firmasına 6 ay önce İstanbul'da yer bakması için talimat verdi. Şirket İstanbul'da özellikle kent merkezinde yer arıyor. 

Verilen bilgiye göre şirket operasyonları için 4-5 bin metrekareyi bulan bir alan arıyor. Şirketin 2018 sonuna kadar operasyonlarına başlaması bekleniyor. 


 "TÜRKİYE PAZARINA KENDİ ADIYLA GİRECEK"  
Girdiği ülkelere o ülkenin en büyük e-ticaret platformunu satın alan Amazon’un Türkiye’de de Hepsiburada’yı satın alacağı iddia edilmişti. 

Hepsiburada daha önce yaptığı açıklama ile iddiaları yalanlarken, gelen haberler de o yönde. Gelen haberlere göre firmanın amazon.com.tr adıyla faaliyet göstereceği belirtiliyor. Amazon’un Türkiye’deki faaliyetlerine ise mart ayı sonunda büyük bir lansmanla başlaması bekleniyor. 

Toptancı ve satıcılara “Mart ayı için hazırlık” olun çağrısı yapan firmanın belirli ürün kategorisinde test satışlarına başlayacağı bildirildi. Ayrıca Lüksemburg ekibinin önümüzdeki hafta Türkiye’ye gelerek büyük firmalarla görüşmeler gerçekleştireceği öğrenildi. 

 JEFF BEZOS KİMDİR?  
Geçtiğimiz aylarda Amazon hisselerinde artış sayesinde Microsoft'un kurucusu Bill Gates'i tahtından eden Jeff Bezos dünyanın en zengin ismi oldu. 16 

Temmuz 1995 tarihinde kurulan “amazon”un kurucusu ve sahibi olan Bezos siteyi internet üzerinden kitap satmak amacı için kurdu. Bezos daha sonra Amazon'u sadece kitap satan bir platform olmaktan kurtarıp küresel bir alışveriş platformuna çevirdi
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad