Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Derbi 100 ülkede canlı yayınlanacak

Spor Toto Süper Lig'in zirvesini çok yakından ilgilendiren Fenerbahçe - Galatasaray karşılaşmasıyla sadece türk spor kamuoyu değil dünya futbol medyası da yakından takip edecek. 

beIN SPORTS'un canlı yayınlayacağı ve futbolseverleri ekran başına kilitleyecek müthiş derbiye yurtdışından da büyük bir ilgi var. beIN SPORTS'un faaliyet gösterdiği ülkelere bir de maç başı satışlar eklenince cumartesi akşamı 19.00'da başlayacak dev mücadelenin 100'e yazın ülkede naklen yayınlanması bekleniyor. 

Amerika Birleşik Devletleri'nden Avustralya'ya, Kanada'dan Filipinler'e dünyanın dört bir tarafında birçok ülkede sporseverlere ulaşacak olan Fenerbahçe - Galatasaray maçı böylece ülke tanıtımına da büyük katkı sağlayacak. beIN SPORTS da objektif yayıncılık anlayışıyla ülke tanıtımına ön ayak olmanın gururunu yaşayacak. 


beIN SPORTS, dev karşılaşma için Fransa'da özel yayınlar yapacak. Ayrıca Fransa'dan genel canlı yayın ekipleri mücadele öncesi ve sonrası yapacakları özel yayınlarla derbinin atmosferini en iyi şekilde izleyicilere yansıtmaya çalışacak. 

Dünya spor medyasının büyük ilgi gösterdiği karşılaşmayı ayrıca 1 ABD, 3 Alman, 1 Azerbaycanlı, 1 Çinli, 1 İspanyol, 2 Japon, 1 Fransız, 1 Hollandalı ve 1 de Faslı olmak üzere 9 farklı ülkeden toplam 12 yabancı gazetecinin basın tribününden takip edeceği bildirildi.BEİNSPORTS

Top Post Ad

Below Post Ad