Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Netflix, yeni dizisi Ruh Avıcısı’dan (The Alienist) özel bir video paylaştı!

Diziden paylaşılan videoda başrol oyuncuları Daniel Brühl, Dakota Fanning, Luke Evans ve diğer oyuncular canlandırdıkları suçlu profilleme uzmanı karakterler ve 19. yüzyıl normlarını yıkmak hakkında konuşuyor... 

Ruh Avcısı, 19 Nisan'da Fransa ve Amerika dışında tüm dünyada ile aynı anda Netflix'te! New York şehrinin "Yaldızlı Çağ"ında, kentin tekinsiz bölgelerinde geçen korkusuz bir psikolojik gerilim olan Ruh Avcısı, Laszlo Kreizler'ın (Daniel Brühl, Soysuzlar Çetesi, Zafere Hücum, Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı) öyküsünü anlatıyor. 

Dr. Kreizler, tartışmalı ve yeni bir çalışma sahası olan ruh hastalıklarını iyileştirme üzerine odaklanan, zeki ve saplantılı bir "Ruh Avcısı"dır. 


Ayrıca Kreizler, kurbanlarını genç oğlanlar arasından seçen ve daha önce hiç görülmemiş şekilde işlediği cinayetlerle ilgili birtakım ritüeller gerçekleştiren bir katili yakalamanın anahtarını elinde tutmaktadır. 

Caleb Carr'ın hayranların beğenisini toplayan ödüllü kitabından uyarlanan Ruh Avcısı, Luke Evans (Trendeki Kız) ve Dakota Fanning'in (Pastoral Amerika) öne çıkan performanslarıyla diğerlerine hiç benzemeyen, yüzyıl dönümünde geçen sürükleyici bir cinayet gizemi sunuyor. Bu, en karanlık sırlarını gömmek için hiçbir engel tanımayan, dünyanın en güçlü kentinin doğuşunun öyküsü. 

Ruh Avcısı'nda Luke Evans, gazetede çizimler yapan John Moore'u canlandırırken Dakota Fanning, kararlı bir şekilde kentin ilk kadın polis dedektifi olmaya çalışan hırslı sekreter Sara Howard rolünde karşımıza çıkıyor.

Dizide ayrıca polis komiseri Theodore Roosevelt'i canlandıran Brian Geraghty (Ölümcül Tuzak), tedirgin edici gizemi ortaya çıkarmaya yardımcı olan ikiz kardeşler Marcus ve Lucius Isaacson'ı canlandıran Douglas Smith (Miss Sloane) ve Matthew Shear (Bayan Amerika), Dr. Kreizler'ın şoförlüğünü ve ayak işlerini yapan sert genç oğlan Stevie'yi canlandıran Matt Lintz (Pixels), Kreizler tarafından ıslah edilmiş olan ve onun uşaklığını yapan, karanlık bir geçmişe sahip Cyrus'ı canlandıran Robert Ray Wisdom (The Wire) ve Kreizler ile arasında sessiz özel bir bağ bulunan ve onun hizmetçiliğini yapan dilsiz Mary'yi canlandıran Q'orianka Kilcher (Yeni Dünya: Amerika'nın Keşfi) yer alıyor.
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad