Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

TRT Çocuk, Yeni Çizgi Filmi Su Elçileri ile Çevre Bilinci Aşılamayı Hedefliyor

Türkiye’nin en çok izlenen çocuk kanalı TRT Çocuk’un yeni çizgi filmi ‘Su Elçileri’çevreyi korumak için çocuklar ile birlikte her hafta farklı maceralara çıkmaya hazırlanıyor. 

Çocuklara yönelik çevre bilinci ve doğa sevgisi kazandırmak amacıyla kurgulanan çizgi filmin ilk bölümü 24 Nisan tarihinde saat 16.50’de TRT Çocuk ekranlarında yayınlanacak. 

‘Su Elçileri’ bundan böyle haftanın her günü saat 16.50 ve 19.20’deki tekrar yayını ileTRT Çocuk ekranında izleyici ile buluşacak. 
Sunduğu çizgi filmler ile izleyenlerin beğenisini toplayan TRT Çocuk’un yeni çizgi filmi ‘Su Elçileri’ndeeğlenceli, neşeli ve suda zaman geçirmeyi çok seven Kaptan Pengu, arkadaşları Misket, Pelik ve Mandalina ile doğal kaynakları korumak için çalışacaklar. 

Birbirinden heyecanlı maceraların yaşanacağı bölümlerde çocuklar tabiat ile ilgili tüm detayları öğrenme imkânı yakalayacak. Uzman pedagog ve eğitim bilimcilerin gözetiminde okul öncesi çağı5-7 yaş grubu çocuklar için hazırlanan ‘Su Elçileri’, çocukların öğrenirken eğlenmelerini sağlayacak. 

Çocuklar için uygun ve güvenli bir içeriğe sahip olan çizgi filmin ilk bölümü 24 Nisan Salı günü saat 16.50’de, tekrarı ise aynı gün saat 19.20’de TRT Çocuk kanalında yayınlanacak.Yayınlanan bölümleri kaçıranlar ise TRT Çocuk Mobil uygulaması ve trtcocuk.net.tr adresinden tüm bölümleri izleyebilecek. 

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından projelendirilen, TRT ve Millî Eğitim Bakanlığı’nın ortaklığında hazırlanan ve Avrupa Birliği tarafından desteklenen ‘Su Elçileri’, Eğitim ve Farkındalık Artırma Projesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın koordinasyonunda gerçekleştirilmiştir.

Top Post Ad

Below Post Ad