Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Dünyaca Ünlü İsimler Disney’in Efsane Karakteri Mickey'i Kutluyor

Disney’in efsane karakteri Mickey’nin yaratılışının 90. yıldönümünde dünyaca ünlü isimler “TogetherForShortLives” Vakfı’nı desteklemek amacıyla bir araya geldiler. 

Mickey’nin yaratılışının 90. yılı kutlamaları kapsamında, tanınmış İngiliz moda fotoğrafçısı RANKIN’in çektiği fotoğraflarla “Mickey Mouse &Me” adlı özel edisyon bir kitap oluşturuldu. 

1928’de ilk kez SteamboatWillie’de izlediğimiz Mickey’nin, “Gerçek Bir Orijinal” olarak ilham verici etkisine gönderme yapan çekimlerde aralarında Kate Moss, Mark Hamill, TinieTempah, PhillipSchofield, Amanda Holden ve Heidi Klum gibi moda, film, müzik, TV ve eğlence dünyasından ünlülerin yanı sıra vakfa yardım eden ailelerin portrelerine de yer verildi. 


Yaz döneminde çevrimiçi olarak, eBay üzerinden satışa sunulacakkitaptan elde edilecek tüm gelirler,hayati tehlike taşıyan hastalıklarla mücadele eden çocuklara kaynak sağlamak amacıyla“TogetherForShortLivesVakfı”na bağışlanacak. 

Kitapta portreleri ile yer alacak ünlüler arasında aktris SadieFrost, X Factor birincisi Louisa Johnson, Açlık Oyunları filminin yıldızı Sam Claflin, komedyen Julian Clary, MarvelKaptan Amerika: İlk Yenilmez filminin yıldızı Hayley Atwell, oyuncu ve model Liv Tyler bulunuyor. 

The Walt Disney Company Hakkında 
The Walt Disney Company ve iştirakleri çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren dünya çapında bir eğlence şirketidir. Şirketin dört ana iş kolu bulunmaktadır: 

Medya TV Kanalları, Parklar ve Eğlence Alanları, Stüdyo Eğlence Merkezleri ve Tüketici Ürünleri & İnteraktif Medya. Disney Dow 30 endeksinde yer alan şirketlerden birsi olup 2017 mali yılında 55,1 milyar dolar cirosu bulunmaktadır.

Top Post Ad

Below Post Ad