Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Zlatan Ibrahimoviç Visa ile yeniden Dünya Kupası'nda

Visa, taraftarların bu yaz aksiyonun hiçbir anını kaçırmaması için futbolun süper starı Zlatan İbrahimoviç ile küresel pazarlama kampanyasına start verdi. 

Yenilikçi ödeme teknolojileri ile Visa, taraftarların maç günü yaşayacakları deneyimi zenginleştiriyor. 

FIFA'nın Resmi Ödeme Hizmetleri İş Ortağı Visa, (NYSE:V), profesyonel futbolcu Zlatan Ibrahimoviç’in Rusya’da düzenlenecek olan 2018 FIFA Dünya Kupası’na Visa ile geri döneceğini açıkladı. 

Visa'nın 2018 FIFA Dünya Kupası küresel kampanyasının yüzü olan Ibrahimoviç bu yaz Rusya'da futbol taraftarları ile biraraya gelecek. Futbolun süper starı Zlatan İbrahimoviç “2018 FIFA Dünya Kupası için Rusya'da olacağımı tüm dünyaya açıkladım. 


Şimdi Visa,benim ve dünyanın dört bir yanındaki futbol tutkunlarının aksiyona dahil olmalarına yardımcı oluyor ”dedi. İbrahimoviç sözlerine şöyle devam etti: “Visa yenilikçi bir marka. Zlatanda öyle. 

Birlikte, taraftarların FIFA Dünya Kupası'nın tek bir anını bile kaçırmamalarını sağlayacağız.” İster turnuva için seyahat ederken, ister televizyon karşısında olsun, taraftarlar Visa’nın sağladığı hızlı ve kolay ödemeler sayesinde FIFA Dünya Kupası'nın hiç bir bir anını kaçırmayacaklar. 

Rusya'daki taraftarlar, 7.000 satış noktasındakiPOS terminalive en yenilikçi ödeme yöntemleri ile donatılmış 800 mobil noktadan temassız ödeme yaparak zaman kazanacak ve böylelikle sahadaki aksiyona daha fazla zaman ayırabilecek. Bunun yanı sıra, taraftarlar, yalnızca Visa'nın sağlayacağı kamera arkası görüntüleriyle de turnuvadaki büyük heyecana daha fazla ortak olabilecekler. 

Visa'nın küresel kampanyası, Zlatan İbrahimoviç'in FIFA Dünya Kupası sahnesine geri dönüş serüvenini an be an kapsayacak ve bu yolculuğun başından sonuna dek kullanılan temassız ödeme teknolojisinin kolaylığını ortaya koyacak. Visa ve Zlatan İbrahimoviç, dünyanın en büyük spor etkinliğinin sahne arkasında gerçekleşen olayların anlık görüntülerini paylaşacak ve Visa'nın resmi maçlardan önce orta yuvarlağa ve takımların ısınma antrenmanlarına ayrıcalıklı erişim imkanı sayesinde taraftarların FIFA Dünya Kupasının hiç bir anını kaçırmamalarına yardımcı olacak. 

Taraftarların sahalardaki aksiyonun hiçbir anını kaçırmamasını garantilemek adına küresel sosyal medya fenomenlerinden oluşanseçkin bir kadro da ünlü futbolcuya eşlik edecek. Visa için bir ilk olarak, Almanya (freekickerz), Japonya (Kotaro Tokuda), Meksika (Pamela Allier), İngiltere (Chris MD) ve Rusya'yı (Tatiana Vasilieva) temsil eden beş futbol, yaşam tarzı ve moda femoneni Visa’nın küresel pazarlama kampanyası içinde destekleyici bir rol oynayacak. 

Söz konusu fenomenler farklı kampanya videolarında yer alarakmilyonlarca takipçilerine Visa’nın yenilikçi ödeme teknolojileri ile turnuvadan en özel anları aktaracak. “Visa olarak,taraftarların dünyanın dört bir yanındaki spor sahalarında yaşadıkları deneyimi zenginleştirmeye kararlıyız, ve FIFA Dünya Kupası da bunlardan biri.” diyen Visa Pazarlama ve İletişim Küresel Başkanı Lynne Biggar şöyle konuştu: 

“FIFA Dünya Kupası kampanyamız, ister stadyumda ödeme yapmak için yenilikçi yollar sunmak olsun, ister turnuvayı evlerinden seyreden taraftarlara kamera arkası görüntüleri sunmak olsun, dünyanın dört bir yanındaki futbol taraftarlarınınsahalardaki heyecanın tek bir anını bile kaçırmamalarına odaklı bir kampanya.”  

Açılışmaçından final maçına kadar nakitsiz bir turnuva Rusya'da düzenlenecek olan 2018 FIFA Dünya Kupası için Visa, kartlı ödemelerin kabul edildiği tüm stadyumlarda kabul edilen tek ödeme markası olacak. 

Stadyum içindeki taraftarlar, temassız Visa kredi ve banka kartları ile ödeme yapabilecek ve temassız terminallerde mobil ödeme hizmetlerinden yararlanabilecek. 

Visa ayrıca, Rusya'daki taraftarlara hızlı, kolay ve nakitsiz bir ödeme deneyimi yaşatmak için yenilikçi ürünler satın alma olanağı da sağlıyor, bunlar: • 6.500 ödeme yüzüğü • 30.000 ödeme bilekliği • Visa temassız ön ödemeli hatıra ödeme kartları
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad