Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Dünya kupasını Acer'ın Red Dot ödüllü Acer H6502BD projektörüyle seyredin!

Muazzam büyüklükte (300 inç veya 762 cm'ye kadar), bir milyar renkle ve üstün netlikle maç ve film deneyimi için tasarlanan Acer’ın yeni H6502BD projektörüyle Dünya Kupası maçlarının keyfini çıkarabilirsiniz. 

Daha büyük ve parlak bir görsel deneyim sunan Acer’ın evde sinema serisi projektörleri şık tasarımlarıyla dünyanın en prestijli tasarım ödüllerinden Red Dot Design Awards’un da sahibi. 

Çevre dostu Acer H6502BD projektör; çarpıcı netlik, kolay kullanım ve gerçekçi görüntüler sunuyor: Gerçekçi 24p kare hızı ve AcuMotion bulanıklık kontrolüyle maçların en heyecanlı anlarının ve aksiyon sahnelerinin heyecanı da aratacak. 


1080p Full HD çözünürlük ve yerleşik hoparlör sayesinde harici hoparlöre ihtiyaç duymadan net görüntü ve sesin sunduğu ayrıcalığın tadını çıkarabileceksiniz. İsteğe bağlı olarak bir dongle ile projeksiyonun kablosuz kullanımını destekler, sizi kablolardan kurtarır. 

Kullanımı da çok kolay olan Acer H6502BD projektörü, bir görüntü kaynağını taktığınızda, Smart Detection bu kaynağı hemen algılar. Çözünürlük, görüntü oranı ve hatta eş zamanlı bağlanabilirlik sayesinde kaynak seçenekleri arasından kolayca seçim yapma imkanı tanır. Stereoskopik görüntüler sunan 3D çözümlerle filmler derinlik ve duygu kazanır. 

Ayrıca, yüksek yenileme hızları sayesinde bu görüntülerde titreme olmaz. Mükemmel dikdörtgen görüntü sağlayan yamuk kenar düzeltme ile sahneler ve karakterler daha gerçekçi görünür. Tüm modellerde HDMI®, DVI ve VGA gibi birden fazla bağlantı girişi bulunur. 

Acer H6502BD, 5000 saate kadar dayanan Ev Sineması Serisi projektör ampulü ve bekleme modunda güç tüketimini %90'a kadar azaltan Acer EcoProjection teknolojisiyle çevreye de çok duyarlı! Satış fiyatı: KDV dahil 3.499TL

Top Post Ad

Below Post Ad