Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

MediaMarkt’tan En Özel Karne Hediyeleri İçin Kaçırılmayacak Fırsatlar

Avrupa’nın açık ara 1 numaralı tüketici elektroniği perakendecisi MediaMarkt, 7 – 10 Haziran tarihleri arasında geçerli olacak karne dönemi kampanyasıyla, teknolojik karne hediyeleri almayı düşünenlere cazip teklifler sunuyor 

En uygun koşullar ve geniş ürün yelpazesi ile her zaman müşterilerinin yanında olan MediaMarkt, 7-10 Haziran tarihleri arasında geçerli olacak karne kampanyası ile öğrencilerin yüzünü güldürüyor. 

Öğrencilere karne hediyesi olabilecek sayısız ürünün yer aldığı MediaMarkt mağazaları ve mediamarkt.com.tr’de yüzde 50’ye varan indirimler tüketicileri bekliyor. 


En özel teknolojik hediyeler MediaMarkt’ta 
MediaMarkt’ın mağazasında bulunan deneyim alanları sayesinde öğrenciler, son teknoloji ürünleri yakından tanıma ve inceleme fırsatı yakalarken, GameZone alanlarında ise en iyi gaming ürünlerle bir araya geliyor. 

50 bine varan son teknoloji ürün ve 5 binden fazla aksesuar çeşidini tüketiclerle buluşturan MediaMarkt, akıllı telefonlardan dizüstü bilgisayarlara, oyun aksesuarlarından akıllı saatlere kadar birçok üründe avantajlı alışveriş fırsatı sunuyor. 

Dizüstü bilgisayarlarda yüzde 20’ye, tabletlerde yüzde 40’a, Hoverboard’larda yüzde 20’ye, oyunlarda yüzde 50’ye varan indirimler öğrencileri bekliyor. Özellikle eğitim için kullanılabilecek tablet ve bilgisayar modelleri her bütçeye uygun seçenekler içeriyor. 

Karne hediyeleri için açıklanan kampanya fırsatlarını ve özel avantajları görmek isteyenöğrenciler www.mediamarkt.com.tr’den ürünleri özellikleriyle birlikte inceleyebiliyor.
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad