Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

SONY HDR-CX520VE HANDYCAM

Sony, Exmor R™ CMOS Sensör ve Sony G Lens özelliklerine ek olarak dünyanın ilk "3 yönlü sarsıntı giderici" Optik Görüntü Sabitleyici* özelliğine sahip yeni Handycam® modelleri HDR-CX520VE ve 505VE ile dijital görüntüleme dünyasına merhaba dedi.

64GB(CX520VE) ve 32GB(CX505VE) dahili bellek ve opsiyonel Memory Stick üzerine Full HD kayıt yapan modeller, sahip oldukları GPS** alıcısı ile videolar ve hareketsiz görüntülerde otomatik konum etiketleme yapabiliyor.

Yeni CX520VE'nin şık, kompakt gövdesinin içinde, 26 saat gibi uzun bir süre boyunca, ayrıntı dolu Full HD ve 5.1 kanal surround ses kaydı yapmaya olanak tanıyan 64GB'lık bir dahili bellek bulunuyor. Yeni 32GB'lık CX505VE de 13 saat boyunca aynı şekilde Full HD ve 5.1 kanal surround ses kaydı yapabiliyor. Bu sayede ister tatilde ister hafta sonu kısa gezilerde, fazladan disk veya bant götürme derdine düşmeden sadece bir Memory Stick™ ile eğlenceli anlar ölümsüzleştiriliyor. Yeni modellerin görüntü kalitesinin sırrını, son derece yüksek çözünürlükteki Exmor R™ CMOS Sensör oluşturuyor. Sony tarafından geliştirilen, daha fazla ışık tutan arkadan ışıklandırmalı teknolojiye sahip bu sensör, klasik sensör tasarımlarına yeni bir boyut katarak, mükemmel kontrast ve canlı renklere sahip, 12 efektif megapiksele varan çözünürlükte, ayrıntılarla dolu Full HD video çekimleri ve hareketsiz görüntüler sunuyor. Yeni modellerin inanılmaz görüntü kalitesinin sırrını, son derece yüksek çözünürlükteki Exmor R™ CMOS Sensör oluşturuyor. Sony tarafından geliştirilen, daha fazla ışık tutan arkadan ışıklandırmalı teknolojiye sahip bu sensör, klasik sensör tasarımlarına yeni bir boyut katarak, mükemmel kontrast ve canlı renklere sahip, 12 efektif megapiksele varan çözünürlükte, ayrıntılarla dolu Full HD video çekimleri ve hareketsiz görüntüler sunuyor. ZAMAN

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad

Below Post Ad