Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Canon IXUS 220 HS FOTOGRAF MAKİNASI

HS Sistemi (12.1 MP)
HS Sistemi, düşük ışıkta harikalar yaratır, bu sayede flaş veya tripod kullanmadan anın gerçek atmosferini yakalarsınız. Yüksek performanslı DIGIC4 işlemci ve yüksek hassasiyetli sensör tüm koşullar altında size üstün görüntü kalitesi sağlar.

24 mm, 5x zoom. Optik IS
Yüksek kalite 24 mm ultra geniş açılı Canon lens son derece esnektir ve fotoğraf çerçevesinin içine uçsuz bucaksız manzaralardan iç mekan parti pozlarına kadar her şeyi sığdırmanızı sağlar. Optik Görüntü Sabitleyicisi olan 5x zoom, ayrıntılara odaklanmayı kolaylaştırır ve görüntünün bulanıklığını azaltır.

6,9 cm (2,7”) PureColor II G LCD
Temperli cam kaplı LCD ekran sağlam ve güçlüdür ve görüntülerin her açıdan doğru ve hızlı bir şekilde alınmasını ve fotoğraf karesine sığdırılmasını sağlayan harika bir kontrastı vardır.

Optik zoom özellikli Full HD. Dinamik IS
Yüksek kaliteli filmler artık Full HD (1080p) formatında kaydedilebilir. Daha yüksek video kalitesi için ek iki özelliği daha vardır: Kristal berraklığında stereo ses ve sarsıntı ve sallantılara karşı filmleri dengeleyen Dinamik IS. CEC özellikli HDMI bağlantısı sayesinde, HDTV'de anılarınızın keyfini çıkarabilir ve TV uzaktan kumandasını kullanarak galerinizi tarayabilirsiniz.

Akıllı Otomatik
Akıllı Otomatik gerçekten otomatiktir. Bu sayede kameranız 32 farklı sahneyi algılayabilir. Kameranızın sizin için her şeyle ilgilendiğini bilerek büyük bir güvenle harika fotoğraflar çekebilirsiniz. Böylece anı keyifle yaşayabilirsiniz.

Yüksek Hızlı Seri Çekim ve Süper Ağır Çekim Film
Yüksek Hızlı Seri Çekim modunu kullanarak saniyede 8,0 poza kadar hızlı bir şekilde fotoğraf çekin veya Süper Ağır Çekim Film modunu kullanarak gerçek hızın sekizde birine kadar hareketleri yavaşlatın.

Film Düzenlemesi
Film Düzenlemesi, eylemin poz çekilmeden 4 saniye öncesine kadar yakalar ve fotoğraf koleksiyonunuza eklemeniz için aynı günden klipleri tek bir VGA filminde birleştirir.

Yaratıcı çekim modları
Yaratıcı çekim modları size deneysel çalışmalar yapma fırsatı verir. Balık Gözü Etkisi, bir balık gözü lens bozulması yaratırken Minyatür etkisi, hem fotoğraftaki hem filmlerdeki manzaraları minyatür ölçekteki modellerine dönüştürür. Daha eski tarzda bir kamerayla fotoğraf çekme hissi ve görünüşü için Oyuncak Kamera Etkisi modunu deneyin.

Daha fazla detay canon web sitesi ve teknomarketlerde

Top Post Ad

Below Post Ad