Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

REDLİNE TS 80 HD MEGA UYDU ALICISI

İNTERNET ÜZERİNDEN PC BAĞLANTISI (sadece wifi ile) -İnternetiniz var ise aynı ağ üzerindeki bütün bilgisayarlara bağlanabilir ve o pc deki tüm video film müzik vs. dosyaları oynatabilirsiniz. 


OTOMATİK GÜNCELLEME
 -Uydudan otomatik kanal ve key güncelleme,http üzerinden wifi ile yazılım ve kanal güncelleme imkanı. Ayrıca usb üzerinden güncelleme imkanı. YOUTUBE - Youtube pc kadar seri çalışmaktadır.( Wifi ile bağlantı kurulduktan sonra ) İPTV( Wifi ile bağlantı kurulduktan sonra ) -İptv ile tam uyumludur.interneti düşük bölgelerde bile rahatlıkla çalışır.içerisinde Birsürü ip kanalı bedava... 

 ÜST DÜZEY İŞLETİM SİSTEMİ -Cihazın en gözde özelliği ise 667 mhz işlemcisi , dreambox 800 den daha yüksek işlemciye sahiptir. 3G ( VINN ) -3G mobil model ile uyumludur. 3g mobil modeminizi usb den takıp direk olarak internete bağlayabilirsiniz. Extrada access point gibi dönüştürücülere gerek yoktur. Wi-Fİ -Harici wifi ile internete bağlanma imkanı. 

 İNTERNET UYGULAMALARI ( Wifi ile bağlantı kurulduktan sonra ) -Redline ts 80 de extra olarak maçkolik uygulaması ,haberler (gazeteler) uygulaması,gmail hesabı,havadurumu, kurçevirici, ftp den film izleme, dlna uygulaması ile cep telefonu tablet ve pc den cihaza bağlanma, ve daha birçok uygulama kullanılmaktadır. 

ÇİFT USB -Usb üzerinden resim , müzik, video izleme imkanı. Mp3,mp4,mpeg , avi ,blue-ray , Mkv ve daha bir çok formatı desteklemektedir. Ayrıca 2 Tb kadar hardisk destekler. CA (Çakılı Modul) -Çakılı modülü sayesinde ,yasal üyelik kartlarınızı extradan modül satın almadan çalıştırabilirsiniz. Dsmart ve Dijitürk kartları kendi cihazı ile eşleştirildiğinden uyum sağlamaz. 

DVS SİSTEMLERİ 
DVBS-S2 FLASH BELLEK 8 MB NAND RAM 128 MB DDR2 
KANAL HAFIZASI 5000 
PANEL GÖSTERGESİ 2 LED YEŞİL KIRMIZI 
DİSEQC UYUMU 1.0-1.1-1.2 
GÖRÜNTÜ ORANI 4;3/4 3 KB/4 3PS/16;9-TAM EKRAN 
GÖRÜNTÜ BOYUTU 1080İ 1080P 
OTO TARAMA 
TVSCART ÇIKIŞI CVBS/SCART /YUV/S-VİDEO 
 RCA 
UYDUDAN USB PC DEN GUNCELLEME GİRİŞ VOLTAJI AC 196-250V 50/60 HZ RS232 BAGLANTISI  USB GİRİŞİ HDMI VAR 
 HIZLI KURULUM, TİMESHİFT, PVR,  MEDİAPLAYER...

Top Post Ad

Below Post Ad