Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

EN GÜZEL ROTALAR NTVDE

Her hafta bambaşka bir rota izleyen doğa tutkunu üç arkadaşın maceraları... 

Sporla ve doğayla içiçe yaşayan Ufuk Sönmez, yetenekli, genç oyuncu Bora Cengiz ve her şeye meraklı Elif Tümen... Üç arkadaşın doğayla başbaşa kaldığı program 'En Güzel Rotalar'; kamp yapmanın inceliklerini, en keyifli kamp rotalarını tanıtarak macera ve doğa tutkunlarını ekrana bağlayacak. 

 Likya Yolu, Manazan Mağaraları, Yedigöller, Kaçkar Dağları, Alaçatı; Kapadokya, Köyceğiz... Türkiye’nin pek çok yerinde kamp yapacak üç arkadaş, gittikleri bölgelerdeki doğal ve tarihi güzellikleri keşfedecek, en iyi trekking alanlarını, en keyifli kamp yerlerini buralarda yaşadıklarını ekrana getirecek. Elif, Ufuk ve Bora kimi zaman kanoyla mavi sulara açılacak kimi zaman sörf tahtasının üzerinde kendilerini rüzgara bırakacak... 

Kamp yapmak için hangi malzemelere ihtiyaç var? Çadır nasıl kurulur? Kamp yaparken nelere dikkat etmek gerekir? Kış ve yaz koşullarında düşünülmesi gereken detaylar nelerdir? Kamp hayatı ile ilgili tüm detaylar, doğayla içiçe yaşanan maceralar, seyretmeye doyulamayacak manzaralar ve keyifli sohbetlerle En Güzel Rotalar Cumartesi 12.15'te NTV ekranlarında.

Top Post Ad

Below Post Ad