Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

TTNET FİBER VE TİVİBU 49.90 TL

24 ay boyunca Hiper hızlı internet ve Tivibu sadece 49,90 TL! Üstelik Hiper hızlı Modeminiz de ücretsiz! Hiper hızlı internet + Tivibu şimdi 49,90 TL’den başlayan fiyatlarla. 

Üstelik hediye modem avantajı ile. 24 ay boyunca hiper hızlı internet ve Tivibu keyfi için siz de Türkiye’nin Fiber İnternet lideri TTNET’e gelin. 

Kampanya 31 Temmuz 2015 tarihine kadar geçerlidir. Kampanyadan altyapısı ve teknik donanımı yeterli olan uygun yeni bireysel müşterilerimiz 24 ay Taahhüt vererek yararlanabilir. Abone, Fiber/Hiper İnternet hattının bulunduğu yerdeki 24, 35, 50 veya 100 Mbps'ye kadar destekleyen hızı kullanacak olup, bu hız bağlanılan yere göre değişiklik gösterebilecektir. 

Abonenin ay içerisindeki veri kullanımı (download) adil kullanım noktasını aştığında internet kullanım hızı düşürülecektir. Takip edilen aya girildiğinde Abone internet hizmetinden mevcut erişim hızıyla tekrar yararlanabilecektir. 

Abone kampanya süresi içerisinde kampanyaya dâhil olmayan hizmet/paketlere geçemeyecektir. Aksi takdirde bu durum kampanya iptali ve Taahhüt ihlali olarak değerlendirilecektir. 24 aylık kampanya süresince yukarıda seçilmiş olan TTNET hizmetlerine ait tarife paketlerinin indirimli aylık ücreti alınacak ve indirimli kullanım süresinden sonra yürürlükteki tarifelerden ücretlendirilecektir . 

Abonenin modemi bulunmadığı durumlarda kampanya kapsamında rayiç bedeli 200 TL olan bir adet kablosuz VDSL modem ücretsiz temin edilmektedir. Kampanya kapsamında verilecek modemler, stoklarda yer alan markalarla sınırlıdır. Kampanya kapsamında FTTH altyapısı üzerinden internet hizmeti alacak abonelerimiz için mülkiyeti Türk Telekom’a ait olacak modem ücretsiz kullanım şartı ile temin edilecektir. 

Seçilen paketteki hizmetler için belirlenmiş kampanya fiyatına göre faturalandırmaya ilk fatura dönemiyle başlanacaktır. Abone olunan tarihten, ilk fatura tarihine kadar geçen süredeki ücret, seçilen hizmetlere ait paketler için belirtilen indirimli tarifeden hesaplanarak fatura edilecektir. 

Abone 24 (yirmi dört) aylık Taahhüt dönemi zarfında, indirim süresi boyunca her bir hizmet için kampanyaya dâhil olmayan hizmet/paketlere geçemeyecektir, aksi takdirde bu durum kampanya iptali ve Taahhüt ihlali olarak değerlendirilecektir. Tivibu Ev taahhüt başlangıç tarihi, kampanya taahhüt başlangıç tarihiyle aynı olacaktır. 

Tivibu Ev kurulumunuz, internet kurulumunuz yapıldıktan sonra tamamlanacaktır. Tivibu Ev abonelik ücreti kurulum tamamlandıktan sonra faturalandırılacaktır. Abone, teknik olarak mümkün olması halinde kampanya kapsamındaki Taahhüt süresi boyunca kampanyaya dâhil olan her bir hizmet için aylık yürürlükteki ücreti daha yüksek pakete/paketlere geçiş yapma hakkına sahiptir. 

Ancak, elde ettiğiniz indirim bedeli geçiş tarihinizden itibaren yeni paketinize göre güncellenecek ve taahhüdünüzü ihlal etmeniz halinde tarafınızdan tahsil edilecek indirim bedeli bu kapsamda hesaplanarak faturanıza yansıtılacaktır.
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad