Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

AVRUPA MAÇLARINDA SAAT ŞOKU

Türkiye'de yapılan 1 Kasım Genel Seçimleri'nden dolayı saatler dünya ile birlikte 1 saat geri alınmadı. 

Bu nedenle UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Galatasaray ve UEFA Avrupa Ligi'inde mücadele eden Fenerbahçe'nin yurt dışında oynayacağı maçların saatleri TSİ 1 saat geç başlayacak. 

Galatasaray'ın, yarın UEFA Şampiyonlar Ligi 4. haftasında karşılaşacağı Benfica maçı TSİ 22.45'te başlayacakken, Fenerbahçe'nin Hollanda deplasmanında oynayacağı Ajax maçı TSİ 21.00'de başlayacak. Galatasaray mücadelesinin bitiş saati Türkiye'de 00.30'u bulacak. 
BEŞİKTAŞ BAŞVURUDA BULUNDU 
Beşiktaş - Lokomotiv Moskova maçı normal şartlarda 22.05'te Türkiye saati ile 23.05'te başlayacaktı ama Siyah Beyazlılar 15 Ekim'de konuyla ilgili UEFA'ya başvuruda bulundu ve maçın 19.00'a alınmasını talep etmişti. UEFA da maçının başlama saatini TSİ 19.00 olarak değiştirdi. 

İşte Beşiktaş'ın sitesinden yaptığı duyuru; "UEFA, daha önce 5 Kasım Perşembe günü saat 22.05'te oynanacağını duyurduğu Beşiktaş-Lokomotiv Moskova UEFA Avrupa Ligi H grubu dördüncü maçının başlama saatini TSİ 19.00 olarak değiştirdi. Türkiye'nin kış saati uygulamasına 2 hafta geç geçmesi nedeniyle 5 Kasım'da Olimpiyat Stadı'nda oynanacak UEFA Avrupa Ligi mücadelesi saat 22.05 yerine 23.05'te başlayacaktı."haber7
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad