Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

THY BATMAN VS SUPERMAN İÇİN İKİ YENİ REKLAM YAYINLADI

Türk Hava Yolları dev bütçesiyle dikkat çeken Batman v Superman: Dawn of Justice'le bağlantılı iki yeni reklam filmi yayınladı. 

Metropolis ve Gotham'a yolculuk başlıyor. Türk Hava Yolları bildiğiniz gibi Batman v Superman: Dawn of Justice'in resmi sponsorlarından biri olmuştu. 

Bu kapsamda filmde THY'nin uçakları içten ve dıştan görünecekti. Şimdi de THY Batman'i canlandıran Ben Affleck ve Superman’in azılı düşmanı Lex Luthor'ı canlandıran Jesse Eisenberg'in yer aldığı iki yeni reklam yayınladı. 

Bu reklamlarda Türk Hava Yolları'nın Batman ve Superman dünyasının kurgusal şehirleri Metropolis ve Gotham'a yolculuklarının başladığı söyleniyor. 

Filmin oyuncularının da reklam filminde görünmesi hiç kuşkusuz ilgiyi çok büyük oranda arttıracaktır. Batman v Superman: Dawn of Justice'in 350 milyon dolarlık bütçesiyle yılın en çok beklenen Hollywood yapımlardan biri olduğunu belirtelim. 

Özellikle süper kahraman filmlerine olan büyük ilginin de katkısıyla film gişe rekorlarına imza atabilir. Tabi böyle bir şey THY'nin de popülerliğine katkıda bulunacaktır.donanımhaber

Top Post Ad

Below Post Ad