Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

200 İNÇLİK 8K TELEVİZYON DUVARI, KISA SÜRE SONRA BİZİMLE

Genelde oturma odamıza veya ofise uygun büyüklükte bir televizyon almaya çalışırız. 8K çözünürlüğündeki 200 inçlik televizyon için, sanırız uygun bir oda bulmak gerekecek. 

Henüz pek çoğumuzun evinde 4K çözünürlükte televizyon yok ancak üreticiler çoktan 8K çözünürlüğün hazırlıklarına başladı. Şimdiye kadar üretilmiş en büyük 8K televizyon ise, önümüzdeki haftalarda resmiyet kazanacak. 

Tabler Systems tarafından, televizyon duvarı şeklinde işletmelere yönelik olarak hazırlanan 8K ekran, 200 inç büyüklüğünde. 5 metre uzunluk ve 2.4 metre yükseklik sunan ekran, 0 mm civarında ekran çerçevesine sahip. 
Kendi alanında bir rekor kıran ekranın kalınlığı ise 1mm civarında. Dokunmatik panele sahip olması da, diğer bir önemli özelliği. 7680x4320 çözünürlük barındıran televizyon için özel bir üretim tekniği kullanılmış. Işık yayan plastik alt katmanlar sayesinde, televizyon istenen şekilde üretilebiliyor. 

Ayrıca oldukça da esnek. Mağazaların büyük video duvarlarında kullanılabilecek ekran, üzerine entegre edilecek yüz tanıma kameraları ile kullanıcıların kolay bir şekilde giriş yapmasını ve kişisel dökümanlarını düzenleyebilmesini de sağlayacak. 

Ayrıca 3D simülasyonlar, büyük veri için görselleştirme gibi işlemlerde de kullanılabilecek. Yine, devasa bir oyun ekranı da olabiliyor. Televizyon, önümüzdeki haftalarda başlayacak CEBIT 2016 fuarında boy gösterecek. donanimhaber
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad