Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

BEŞİKTAŞ-DİNAMO KİEV MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki bir numaralı organizasyonu olan Şampiyonlar Ligi'nde 2. hafta maratonu başlıyor. Süper Lig'in 5. haftasında evinde Galatasaray ile berabere kalan Beşiktaş, Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev ile karşılaşacak.

Peki Beşiktaş-Dinamo Kiev maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda başlayacak? Bilet fiyatları ve tüm detaylar haberimizde... Grubun ilk maçında deplasmanda Benfica ile 1-1 berabere kalan Siyah Beyazlılar, Dinamo Kiev'i yenerek puanını 4'e çıkarmak amacında. 

BEŞİKTAŞ-DİNAMO KİEV MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA? 
Temsilcimiz Beşiktaş, B Grubu'ndaki 2. mücadelesinde, Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımını ağırlayacak. Beşiktaş-Dinamo Kiev maçı 28 Eylül Çarşamba günü saat 21.45'te başlayacak. Vodafone Arena'da Almanya Futbol Federasyonu'ndan Felix Zwayer'in yöneteceği maç Tivibu Spor kanalından canlı olarak yayınlanacak. 

BİLET FİYATLARI 
Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre; Dinamo Kiev karşılaşmasında kağıt bilet satışı olmayıp Passolig uygulaması geçerli olacaktır. 

Kategori 1 : 395TL Kategori 2 : 365TL Kategori 3 : 325TL Kategori 4 : 300TL Kategori 5 : 260TL Kategori 6 : 220TL Kategori 7 : 140TL Kategori 8 : 130TL VIP : 800TL 1903 A-E BLOK : 800TL (Yemekli) 1903 B - D BLOK : 850TL (Yemekli) 1903 C BLOK : 900TL (Yemekli) 

KADRO YENİDEN DEĞİŞECEK 
Sezon başından bu yana gerek lig, gerekse Avrupa maçlarında sürekli rotasyon yapan ve her maça farklı kadrolarla çıkan teknik direktör Şenol Güneş Dinamo Kiev karşısına da farklı bir kadro ile çıkacak. 

Kalede Fabricio ile maça başlaması beklenen Güneş, Galatasaray maçını ağrılarla tamamlayan Gökhan Gönül'ün yerine Andreas Beck'i koyacak. Tecrübeli hoca, stoper ikilisini bozmayacak ve Marcelo ile Tosic'e görev verecek. 

Sol bekte Caner ile maça başlayacak olan Güneş'in defansın önünde oynatacağı isimler ise Atiba ve Gökhan İnler. Hücum hattında da değişikliklere gitmeyi planlayan Şenol Güneş'in sol ayak bileğinde ödem tespit edilen Oğuzhan Özyakup'un yerine Talisca'yı, forvette de Cenk Tosun'un yerine Aboubakar'ı tercih etmesi yüksek ihtimal olarak görülüyor. 

Dinamo Kiev karşısında sağ ve sol kanatta oynayacak olan isimlerin ise Quaresma ve Adriano olması bekleniyor. 

AVRUPA'DA 186. ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE 31. MAÇ Beşiktaş, Dinamo Kiev maçı ile beraber Avrupa Kupalarındaki 186. maçına çıkacak. 1958 yılında Real Madrid maçı ile başlayan Avrupa kupaları serüveninde bu güne kadar 185 maça çıkan Siyah Beyazlılar, bu karşılaşmalarda 68 galibiyet alıp 79 kez de mağlup olurken, 38 karşılaşmadan beraberlikle ayrıldı. 

Rakip ağlara 232 gol bırakan Siyah Beyazlıların kalesinde gördüğü gol sayısı ise 262. UEFA Şampiyonlar Ligi'ne 5 kez katılan ve henüz gruplardan çıkma başarısı gösteremeyen Siyah Beyazlıların bu arenada 31 maçta 8 galibiyet 4 beraberlik ve 19 mağlubiyeti bulunuyor. Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde 23 gol atarken 57 golü de kalesinde gördü. 

BEŞİKTAŞ'IN ŞAMPİYONLAR LİGİ KARNESİ UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 2. haftasında yarın Ukraynanın Dinamo Kiev takımını konuk edecek Beşiktaş, Avrupanın en büyük futbol organizasyonunda şu ana dek istediği sonuçları alamadı. 

Şampiyonlar Ligine, 2016-2017 sezonu dahil olmak üzere 6 kez katılan siyah-beyazlı takım, bu organizasyonda 31 maç oynadı. 8 kez rakiplerini mağlup eden Beşiktaş, 4 karşılaşmayı ise beraberlikle tamamladı. Siyah-beyazlılar, 19 karşılaşmada ise rakiplerine mağlup oldu. Beşiktaş, 31 Şampiyonlar Ligi mücadelesinde 23 gol atarken, kalesinde 57 gol gördü. 

GALİBİYETLERİN BÜYÜK BÖLÜMÜ SAHASINDA ALDI Siyah-beyazlı takım, Avrupanın en büyük futbol organizasyondaki galibiyetlerin büyük bölümünü sahasında aldı. Rakiplerini 15 kez konuk eden Beşiktaş, sahasında 6 galibiyet elde etti. Taraftarları önündeki bir karşılaşmayı beraberlikle tamamlayan siyah-beyazlılar, 8 maçta rakiplerine mağlup oldu....haberturk
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad