Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

FENERBAHÇE-FEYENOORD MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi ikinci haftasında sahasında Feyenoord ile karşılaşacak. Ülker Stadyumu'nda oynanacak olan maça dair saat, tarih, kanal ve diğer tüm bilgiler haberimizin detayında... 

 UEFA Avrupa Ligi'nde oynadığı ilk maçta deplasmanda Zorya ile 1-1 berabere kalarak herkesi şaşırtan Fenerbahçe, ikinci maçında sahasında Feyenoord ile karşılaşacak. 

Manchester United'ı İngiltere'de 1-0 yenerek dikkatleri üzerine çeken Feyenoord karşısında Fenerbahçe, Avrupa Ligi'ndeki bu sezonun ilk galibiyetini kovalayacak. 

Fenerbahçe'nin sahasında karşılaşacağo Feyenoord, Avrupa Ligi maçının başlama saatinden, oynanacağı stada, hakeminden diğer tüm detaylarına kadar bilgileri haberimizde bulabilirsiniz... FENERBAHÇE-FEYENOORD MAÇI NE ZAMAN? Fenerbahçe ve Feyenoord, 29 Eylül Perşembe günü karşı karşıya gelecek. 

FENERBAHÇE-FEYENOORD MAÇI SAAT KAÇTA? 29 Eylül Perşembe günü oynanacak Fenerbahçe-Feyenoord maçı TSİ 22.05'te başlayacak. 

FENERBAHÇE-FEYENOORD MAÇI HANGİ KANALDA? Fenerbahçe ile Feyenoord arasında 29 Eylül Perşembe günü saat 22.05'te başlayacak maçı TRT 1 canlı olarak yayınlayacak.

"ROBİN VAN PERSİE ŞU ANDA HAZIR DEĞİL, AATİF BEKLEMELİ" 
Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldız futbolcusu Robin van Persie ve Aatif Chahechouhe'nun durumu ile ilgili açıklamalarda bulanan Advocaat, "Robin van Persie hazır değil şu anda. Hazır olmalı. Şu anda fiziksel kondisyonerimizle çalışıyor. Daha iyi forma girebilmek için elinden geleni yapıyor. 

Zaman gerekiyor. Aatif Chahechouhe'nun şans bulacağı günü beklemesi gerekiyor. 11 kişi sahaya çıkıyor, beklemeli. Diğer oyunculardan iyi olduğunu göstermesi lazım. Sezon uzun, herkese şans gelecek" şeklinde konuştu. 

 "FİKSTÜR HEP ZORDUR" 
 Maç fikstürlerinin her zaman zor olduğunu belirten Advocaat Feyenoord maçıyla ilgili olarak da, "Her zaman zor fikstür sorusunu soruyorsunuz, her maç zordur. Bu iş böyle. Heyecan verici bir karşılaşma bizi bekliyor. Eğer ilk yarıdaki gibi oynarsak Feyenoord'a zor anlar yaşatırız." dedi. 

LENS'TEN İKİ MAÇTA 4 ASİST 
Fenerbahçe, Gaziantepspor maçında kazanarak bu sezon kendi evinde ilk kez galip gelirken, iki maçlık da galibiyet serisi elde etmiş oldu. 5-1'lik Kasımpaşa maçında 2 asist yapan Jeremain Lens, Gaziantepspor maçında da gollerde asistlerin sahibiydi. 

Hızı, mücadelesi, hırsı ve hem sağ hem de sol ayağıyla attığı şutlarla takdir toplayan Hollandalı futbolcu Fenerbahçe'nin bu sezonki en yararlı transferi durumunda...sabah
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad