Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Türkiye’nin ilk interaktif TV yarışmasıyla ekran karşısında da kazanma dönemi başlıyor

DenizBank dijital bankacılıkta sektörün önünü açan yeni nesil ürün ve hizmetleri ile bir ilke daha imza atıyor.

Türkiye’nin ilk interaktif yarışması olan ve teknolojiyle bilgiyi buluşturan yarışma programı Herkes Kazanır’da tüm izleyenlerödül para kazanma fırsatı buluyor. 

Televizyon başında yarışmayı izleyen seyirciler,programdaki yarışmacılarla aynı anda mobil telefonlarından ekrandaki sorulara yanıt vererek yarışmaya katılıyor vedoğru cevapladıklarısoru başına puan kazanıyorlar.

Akıllı telefonu olan herkese açık olan yarışmada, yanlış verilen cevaplarda ise joker haklarını kullanarak yarışmaya devam etmek mümkün. Joker hakkı ise DenizBank’ın belli uygulamalarını indirip kullanarak gerçekleşiyor. 

Yarışmada kazanılacak puanların karşılığı olan Qapel’ler ile herkese açık olan fastPay cüzdan üzerinden üye iş yerlerinde %30’a varan indirimlerle ödeme ve faturasız hatlara TL yüklemesi yapılabiliyor. 

Son üç yılda hayata geçirdiği yenilikçi uygulamaların başarısınıuluslararası platformlarda “En Yenilikçi Banka” unvanıyla taçlandıranDenizBank, dijital alanda imza attığı “ilk”lere bir yenisini daha ekledi. 

Banka Türkiye’nin ilk interaktif yarışmasıolan Herkes Kazanır’da evinden programı takip eden ve mobil uygulama ile yarışmaya dahil olan herkese kazanma fırsatı sunuyor. 
Stüdyoda yarışan yarışmacı ile evinde izleyen seyirciye aynı anda kazanma şansı veren yarışmaya katılmak için “Herkes Kazanır” uygulamasınıakıllı telefonunuza indirmek yeterli. 

Doğru cevap başına puan kazanmanın mümkün olduğu yarışma kapsamında izleyenler, yanlış cevapladıkları sorularda ise joker hakları ile yarışmaya devam edebiliyorlar. Ekran başında bulunan yarışmacılar DenizBank uygulamalarını yükleyerek ve işlemler yaparak bir önceki soruya yanlış cevap vermiş olsalar bile bir sonraki sorudan itibaren puan kazanmaya devam edebiliyor. 

Yarışmada kazanılan puanların karşılığı olan Qapel’ler ise yine DenizBank müşterisi olmadan da kullanılabilen mobil cüzdan uygulaması fastPay ile üye işyerlerinde yapılacak ödemelerde yüzde 30’lara varan indirim fırsatı ve faturasız hatlara TL yükleme imkanı sunuyor. 

Yarışmada kazanılan puanların karşılığı olan Qapel’lere “Herkes Kazanır” uygulamasında “Qapel Hesabım”dan, indirimin geçerli olduğu üye işyeri bilgilerine ilişkin detaylara ise www.fastpay.com.tradresinden ulaşılabiliyor. 

“Yine bir ilki gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” DenizBank olarak en yeni teknolojileri müşterileri ve paydaşlarıyla buluşturmaya odaklandıklarını belirten DenizBank Dijital Kuşak Bankacılığı Grubu Genel Müdür Yardımcısı Murat Çelik, şunları söyledi: “İnovasyon bizim için sadece uygulanan değerler bütünü değil, bir kültür anlamı taşıyor. 

Bugün, dijitalleşme fiziksel cihazları ve ortamları devre dışı bırakırken, küresel gelişimin yönünü de mobile çeviriyor. DenizBank ise bu noktada hayata geçirdiği öncü uygulama ve hizmetlerle yeni ekosisteme en hızlı adapte olan kurumların başında geliyor. İlklere imza atmamızın yanında, etkili ilkleri yaratmayı kendimize amaç edinmiş bir kurumuz aynı zamanda. 

Tabii artık finansal teknoloji alanında yaşanan hızlı gelişmelerin bankacılık sektörü üzerinde etkilerini hissettirmeye başladığı bir dönemdeyiz. Fintech’ler özellikle finans dünyasında büyüyerek varlık gösteriyorlar. Global seviyede değerlendirildiğinde Fintech şirketleri ile bankalar arasında işbirliği alanları genişlemeye başlıyor. 

Yer aldığımız Türkiye’nin ilk interaktif yarışması olan “Herkes Kazanır”; Banka, Fitntech, televizyon, akıllı telefonu olan tüm kullanıcılar, sponsorlar ve üye işyerlerinin hepsini biraraya toplayan bir ekosistem oluşturuyor. 

Mobil cihaz kullanımının her geçen gün arttığı ülkemizde, “Herkes Kazanır” yarışması mobil deneyimi başından sonuna herkese yaşatacak, yenilikçi bir yarışma. Yenilikleri takip etmekten ziyade, sektöründe ilklere öncülük etmeyi vizyon edinmiş bir kurum olarak, Türkiye’nin ilk interaktif yarışmasında yer almaktan mutluluk duyuyoruz.”

Top Post Ad

Below Post Ad