Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Güney Afrika'nın kaderini değiştiren hikâyeler RedBull TV’de

Sevilen rapperKhuliChana, Güney Afrika’nın kaderini değiştiren sosyal girişimcilerin hikayelerini The Rise Of Us belgeselinde anlatıyor. 

9 Temmuz itibarıyla RedBull TV’de yayınlanmaya başlanan belgeselde, ThabangMabapa, SamanthaNgcolomba, ThatoKhlatlhanye ve MishaTeasdale isimli dört girişimcinin ilham verici hikâyeleri ekranlara taşınıyor. 

Girişimcilerin bir ortak özellikleri de RedBullAmaphiko platformunda yer almaları... 

Bir fikrin dünyayı değiştireceğine inanarak yola çıkan ve sosyal sorumluluk çevresinde fikir üreten girişimcilere uluslararası bir platformda destek veren RedBullAmaphiko'dan çıkan projeler rapper KhuliChana sunumuyla ekranlara taşıyor. 


KhuliChana önemli bir misyonla ThabangMabapa, SamanthaNgcolomba, ThatoKhlatlhanye ve MishaTeasdale isimli 4 girişimcinin kendi ülkesinde "oyunu değiştirmek" için ortaya atılan proje süreçlerinde yaşadıklarını izleyiciye aktarıyor. 

Fikirlerini bir sosyal girişime dönüştüren, istismara uğramış kadınlara ücretsiz hukuki destek sunan bir girişimin öncüsü ve de Hint yağından biyodizel üreten genç girişimcilerin karşılaştıkları zorluklara ve ilham veren hikâyelerine RedBull TV’den ulaşabilirsiniz. 
Belgesel https://www.redbull.com/tr-tr/the-rise-of-us-belgeseli-red-bull-tv-de-izle adresinden izlenebilir.

Top Post Ad

Below Post Ad