Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Huawei'den Samsung'a gönderme Çift kamera ailesine hoşgeldiniz

Samsung'un Note 8'le çift kameralı telefon trendine biraz geç katılması rakipleri tarafından alay konusu oldu. Huawei bir görsel yayınlayarak Güney Koreli şirkete gönderme yaptı. 


Samsung geçtiğimiz günlerde Galaxy Note 8'i tanıtarak çift kamera furyasına katıldı ve şirketin önümüzdeki yıl Galaxy S9 ile bu trendi devam ettirme ihtimali son derece yüksek. 

Ancak Güney Koreli şirket bu teknolojiyi ilk kez sunarken diğer akıllı telefon üreticileri zaten uzun süredir çift kameralı telefon çıkarıyorlar. 

Bunlardan biri olan Huawei, çift kamera teknolojisine yeni geçiş yapan Samsung'a eğlenceli bir gönderme yaptı. Huawei Avustralya, Samsung'un çift kameralı Galaxy Note 8'i duyurmasından sadece birkaç saat sonra Twitter üzerinden "Çift kamera ailesine hoşgeldiniz" başlıklı bir görsel paylaştı.  
Samsung partiye geç mi kaldı? 
Şirket yayınladığı görselde Huawei P9 ve P9 Plus'ı piyasaya sürdüğü Nisan 2016'dan bu yana çift kameralı telefon çıkardığını vurgulamış durumda. Ayrıca Huawei Mate 9 ve Huawei P10 Plus da dahil olmak üzere aynı teknolojiye sahip diğer cihazlarıyla gövde gösterisi yaptığını da söyleyebiliriz. 

Görseldeki bir başka ayrıntı ise muhtemelen 16 Ekim'de #beyondthegalaxy hashtag'i ile gelecek Mate 10 modeliyle ilgiliydi. Huawei'nin bu fotoğrafa açıkça onayladığı gibi Mate 10, kamera özellikleri henüz tam olarak bilinmese de dikey bir çift kamera yapılandırmasıyla gelecek.donanimhaber.

Top Post Ad

Below Post Ad