Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

S Sport Bıg Boyz’da

Türkiye’nin ilk ve tek hobi-aktivite festivali ‘Big Boyz Festival’ 3-4-5 Kasım tarihlerinde, KüçükÇiftlik Park’ta meraklılarıyla buluşuyor. 

Saran Group’un Premium içerikli Premier Spor Kanalı S Sport, Türkiye’nin ilk spor radyosu Radyospor ve anında tarafsız spor haberlerinin adresi Ajansspor’un da medya sponsoru olduğu festival, katılımcılara 3 gün boyunca keyifli anlar yaşatmayı hedefliyor. 

Türkiye’nin ilk ve tek hobi-aktivite festivali ‘Big Boyz Festival’ 3-4-5 Kasım tarihlerinde meraklılarıyla buluşuyor. Bu yıl ilki gerçekleşecek büyüklere oyuncaklar konseptiyle yola çıkan Big Boyz Festival’in ziyaretçileri; bir yandan hayallerindeki aracı, tekneyi ya da motosikleti inceleyip, drone ,maket uçak gibi oyuncakları test ederken, diğer yandan festival bünyesinde bulunan Türkiye’nin teknolojiden giyime en ünlü 50 markasından alışveriş yapabilecek. 


Birbirinden ünlü konuklar, söyleşilerle deneyimlerini katılımcılara aktaracak. Yemek , okçuluk, ,DJ, barista atölyesinde verilen eğitimlerle, tavla turnuvası, PlayStation deneyimi gibi aktiviteler kadınlar ve çocuklar da dahil 7’den 70’e her zevke hitap edecek. 

S SPORT STANDINDA F1 HEYECANI
S Sport, Radyospor ve Ajansspor’un da katılımcı olduğu festivalde, Saran Medya standında ziyaretçileri büyük süprizler bekliyor. Sanal gerçeklik sisteminin kullanıldığı bir F1 aracının yer alacağı stantta ziyaretçiler, sanal bir F1 pistinde araba kullanmanın keyfine varacak. 

F1 yarışında dereceye girenlere Passolig’in desteğiyle maç bileti verilecek. 3 gün boyunca çeşitli hediyelerin dağıtılacağı ve oyunların oynanacağı festivalde akşamlar ise; Ceza, Pentagram ve Mirkelam’ın konserleriyle renklenecek.

Top Post Ad

Below Post Ad