Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Heyecanla beklenen 2018 filmleri

yeni yılın en çok merak edilen filmlerini sıranladı. 2018 yılında da sinemaseverleri birçok farklı türden kaliteli yapım bekliyor! 

Türkiye’nin en büyük sinema sitesi Sinemalar.com, yeni yılda vizyona girecek filmler arasından en çok beklenen filmleri sıraladı. Yeni filmleri merak edenlere ve hangi filmi izleyeceğine bir türlü karar veremeyenlere ilaç gibi gelecek bir film listesi…  

Arif v 2016 Vizyon Tarihi: 5 Ocak 2018 Tür: Komedi, Macera Yönetmen: Kıvanç Baruönü Oyuncular: Cem Yılmaz, Ozan Güven, Seda Bakan, Zafer Algöz, Özkan Uğur Arif'in yakın dostu 216, insan olmaya karar vererek dünyaya gelir ve burada başına olmadık işler gelir. 


Herkes gibi bir yaşam sürmek için çabalasa da farklı oluşu herkesin dikkatini çeker. 216’yı cazip teklifleriyle kandırmayı başaran bir iş adamı, onun sayesinde geleceği değiştirecektir. Arif'in GORA'dan sonra bir kez daha 216 ile yaşadığı maceraları anlatacağı Arif v 216 filmi, 2018’in başında gösterime girecek.  

Kara Panter (Black Panther) Vizyon Tarihi: 16 Şubat 2018 Tür: Bilim Kurgu, Aksiyon, Dram, Fantastik Yönetmen: Ryan Coogler Oyuncular: Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, Lupita Nyong'o, Martin Freeman, Danai Gurira Kaptan Amerika’yla yan yana çarpıştıktan sonra vatanı Wakanda’ya dönen Kara Panter, gözlerden uzak olsa da son derece gelişmiş ülkeye liderlik etmeye hazırlanmaktadır. Ancak ülke içinde karışıklıklar çıkmış, tahta aday olan başkaları da baş göstermiştir. 

Ülkesini bir arada tutmak ve savaşa girmesini engellemek isteyen Kara Panter, CIA ajanı Everett K. Ross’un da yardımını alacaktır. Kara Panter, 2018 yılında ilk kez merkezde kendisinin olduğu bir filmle beyazperdede olacak.  

Tomb Raider Vizyon Tarihi: 16 Mart 2018 Tür: Aksiyon, Fantastik, Macera Yönetmen: Roar Uthaug Oyuncular: Alicia Vikander, Daniel Wu, Dominic West, Walton Goggins, Alexandre Willaume Genç arkeolog Lara Croft, kendini yalnızca keskin zihniyle, kör inançla ve inatçı ruhuyla silahlanmış durumda olduğu bir maceranın içinde bulur. 

Lara, ilk arkeolojik keşfi için gittiği mitolojik sırlarla dolu çılgın bir adada hayatta kalmak için gücünü ve yeteneklerini kullanmalıdır. Angelina Jolie ile özdeşleşen Tomb Raider karakteri, bu kez Oscarlı aktris Alicia Vikander’le tekrar beyazperdede olacak. 

  Yeni Mutantlar (X-Men: The New Mutans) Vizyon Tarihi: 13 Nisan 2018 Tür: Bilim Kurgu, Aksiyon Yönetmen: Josh Boone Oyuncular: Maisie Williams, Anya Taylor-Joy, Charlie Heaton, Henry Zaga, Blu Hunt Henüz yeni yeni fark etmeye başladıkları süper güçlere sahip, dünyanın farklı yerlerinden gelen 5 mutant genç, gizli bir tesiste kapalı tutulmaktadır. Burada geçmiş hatalarla yüzleşecek, tekrar özgür olmak adına mücadele edeceklerdir. X-Men serisinin yeni filmi, Nisan ayında gösterime girecek.  

Deadpool 2 Vizyon Tarihi: 1 Haziran 2018 Tür: Aksiyon, Komedi, Macera Yönetmen: David Leitch Oyuncular: Ryan Reynolds, Josh Brolin, Morena Baccarin, T.J. Miller, Shiori Kutsuna İlki çok beğenilen Deadpool serisinin 2. filminde sevilen antikahramanın yeni maceralarını izleyeceğiz. Deadpool karakterini Ryan Reynolds tekrar hayata geçirecek.

 İkinci filmin senaryosunda ise Paul Wernick ve Rhett Reese ikilisini yeniden görüyoruz. Yönetmen koltuğunda ise Tim Miller oturuyor. Sinema tutkunları olarak istediğiniz her an Sinemalar.com’dan en iyi filmleri keşfedebilir, yeni filmlerle ilgili bilgi alabilir ve heyecanla beklediğiniz filmlerin fragmanlarını izleyebilirsiniz. 

Eğer siz de sinema dünyasını yakından takip etmek istiyorsanız, Sinemalar.com iOS veya Android uygulamalarını indirerek sinema haberlerini, vizyona girecek ve vizyondaki filmleri takip edebilir, şehrinizdeki sinema salonları ile seans bilgilerini öğrenebilirsiniz.

Top Post Ad

Below Post Ad