Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Extranet ile filbox ayda 5 tl

Extranetten internet alana filbox ayda 5 tl den sahip olmak mümkün.

Bu kampanyadan yararlanabilmek için Extranet müşterisi olman gerekmektedir. 14 ay içerikli yayın hizmeti; tercihinize göre Cam Modül için 5 TL veya HD Uydu alıcısı için 10 TL tutarındaki tüm vergiler dahil bedel 24 ay boyunca Extranet faturanıza ek olarak yansıtılacaktır. 

14 ay boyunca, Filbox'a özel HD kanallar ile birlikte Türksat uydusundaki yüzlerce ulusal ve yerel kanalları izleyebileceksiniz. Filbox kampanyası ürün üçreti, Extranet faturanıza 24 ay boyunca yansıtılarak tahsil edilecektir. 


24 ay içerikli yayın hizmeti; tercihinize göre Cam Modül için 10 TL veya HD Uydu alıcısı için 15 TL tutarındaki tüm vergiler dahil bedel 24 ay boyunca Extranet faturanıza ek olarak yansıtılacaktır. 

 Cam Modül veya HD Uydu Alıcısını televizyonunuzun özelliğine göre tercih etmeniz gerekmektedir.  Extranet hizmet faturanız ile kampanyadan bir defa yararlanabilirsiniz. Aynı fatura ile talep edeceğin ikinci Filbox ürünü için Extranet’e özel uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.

Kampanya sonunda Filbox üyeliğinizi devam ettirmemeniz durumunda Filbox HD Uydu Alıcısı mülkiyetine sahip olacağın için, uydudaki şifresiz ulusal ve yerel yüzlerce kanalı ücretsiz izlemeye devam edebileceksiniz. 

Ürün kargo ile adresinize gönderilecektir.  Kurulum, arıza, teknik sorun, aktivasyon işlemleri vb. konularda Filbox Çağrı Merkezi (0850 225 09 90) ile iletişime geçmeniz gerekmektedir. 


Extranet internet , geniş hizmet ağı ve yüksek kalitesi ile sektörde yerini almıştır. 2015 yılından beri  tüm Türkiye genelinde ses, data ve katma değerli hizmetleri bireysel ve kurumsal anlamda sunabilen bir internet servis sağlayıcısıdır. 

Gerek xDSL erişim teknolojileri, gerekse fiber optik kablo altyapıları üzerinden müşterilerine ulaşan Extranet, altyapı sağlayıcıları ile yaptığı anlaşmalar çerçevesinde yurt içinde her noktaya hizmet vermektedir.
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad