Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Motion Stills uygulamasına zengin gerçeklik desteği geldi

Zengin gerçeklik teknolojisi mobil dünyada etkisini arttırmaya devam ediyor. Son olarak Google Motion Stills uygulaması zengin gerçeklik odaklı yeni bir güncelleme aldı. 

Google’ın GIF oluşturmaya yarayan mobil uygulaması Motion Stills, zengin gerçeklik odaklı yeni bir güncelleme aldı. Artık GIF ve videolarınıza zengin gerçeklik objeleri ekleyebiliyorsunuz. 

Yelpaze genişliyor Sosyal ağlarda son dönemin popüler bir aracı haline gelen zengin gerçeklik teknolojilerinin son durağı Motion Stills uygulaması oldu. 

Jiroskop bileşeni olan tüm Android cihazlarda çalışan yeni güncelleme ayrıca ARCore platformuna da ihtiyaç duymuyor.  


Grammarly’deki büyük açık kapatıldı 
Kullanıcılar GIF veya videolara AR objesi eklemek için gerekli menüyü seçerek ekrana tıklıyor. 

Yeni özellik ivme ölçer ve jiroskop bileşenlerinden yararlanarak objenin uygulanacağı yüzeyi yere paralel kabul ediyor. Sonrasında sanal objeyi en iyi perspektifle içeriğe oturtuyor. Objeler arasında tavuk, dinozor, uzaylı gibi pek çok örnek bulunuyor. 

Kendi içerisinde yazılımsal olarak sunduğu görüntü dengeleme özelliği çok beğenilen Motion Stills, AR objelerinin de uygulandığı noktada sırıtmasının önüne geçiyor ve gerçekçi hale getiriyor. Yeni özellik Android tarafında kullanılabiliyor. 
iOS için ne zaman geleceği ise açıklanmadı.(kaynak:donanimhaber)
uygulamayı buradan indirebilirsiniz

Top Post Ad

Below Post Ad