Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Canon EOS M50 İle Hikayelerinize Renk Katın

Görüntüleme teknolojisi lideri Canon en yeni fotoğraf ve video teknolojisine sahip EOS M50’yi yazın en güzel anlarını yakalamak isteyen fotoğraf tutkunlarının beğenisine sunuyor. 


Avuç içi kadar küçük boyuta sahip, şık tasarımlıCanon EOS M50, 4K video çekim kapasitesiyle dikkatleri üzerine çekiyor. 

Canon’unen yetenekli aynasız fotoğraf makinesi EOS M50, tatil anlarındaki her bir detayı ölümsüzleştirmek isteyenlere muhteşem renk ve detaylara sahip unutulmaz anılar yaratmalarına yardımcı oluyor. 

Otomatik odaklanma özelliğiyle net görüntüler elde edenCanon EOS M50, sorunsuz internet bağlantısı için Bluetoothve Wi-Fi özellikleri ile de teknolojiyi avuç içi kadar yakına taşıyor. Akıllı cihazlara hızlıca entegre olan Canon EOS M50, sosyal medya siteleri ile hızlı paylaşım fırsatı sunuyor. 

Hareketli anların her detayı ölümsüz 
Düşük ışıklı ortamlarda net ve yüksek çözünürlüklü görüntüler yakalamaya yardımcı Canon EOS M50, 10 kare/sn. sürekli çekim hızı ile hareketli anların güçlü detaylarını bile kaydediyor.

24,1 megapiksel CMOS sensörün ürettiği yüksek kalite sinematik görünüm sayesinde Canon EOS M50, fotoğraf tutkunlarına eşsiz bir fotoğraf çekme deneyimi sunuyor.  

Canon’un kendi ürettiği görüntü işlemcisi: DIGIC 8 
Canon, EOS M50 modeliyle birlikte bir fotoğraf makinesinde ilk kez kendi ürettiği son DIGIC 8 görüntü işlemcisini kullanıyor. Yeni işlemci ile fonksiyonları güçlendirilen Canon EOS M50, 4K video kaydı, 4K zaman aşımlı kayıt ve 4K videolardan 4K fotoğraf kareleri alma; yüksek sürekli çekim hızı ve düşük ışık altında dahi net görüntüler elde edilmesini sağlayan standart maksimum 25.600 ISO hızı sunuyor.  

Yaratıcı fotoğraf ve videolar için ilham veren teknoloji 
Daha iyi hikaye anlatılmasına yardımcı olan Canon EOS M50, 7.5 cm değişken açılı dokunmatik ekranı ile kullanıcıların yeni çekim açıları keşfetmesi için ilham veriyor. 

Kolayca vlog kaydı ve selfie çekme fırsatı sağlayanCanon EOS M50, çekimlerde birden fazla perspektif kullanımına olanak tanıyor. Tavsiye Edilen Satış Fiyatı: 4099TL + KDV (Sadece fotoğraf makinesinin body fiyatı)

Top Post Ad

Below Post Ad