Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

arif v 216 belgeseli ilk kez vodafone tv’de yayınlanacak

Müşterilerine tarifenin ötesinde bir dünya sunan Vodafone Red, yenilikçi dijital içerik projelerine bir yenisini ekledi. 

Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın son filmi “Arif V 216”nın ortaya çıkış sürecini ve nasıl çekildiğini anlatan “Arif V 216, Yapmışlar Ama Nasıl?” belgeseli ilk kez ve ilk 3 ay boyunca sadece Vodafone TV’de yayınlanacak. 


Vodafone Red'liler, 5 bölüm halinde yayınlanacak belgeseli herkesten önce ve internetlerinden yemeden izleyebilecek. Vodafone’un bireylerin dijitalleşmesi hedefiyle hayata geçirdiği Vodafone Red, yenilikçi içerik servisleriyle müşterilerine en iyi dijital deneyimi sunmaya devam ediyor. 

Bugüne kadar Netflix, “Fi” dizisi, “Kürk Mantolu Madonna” tiyatro oyunu gibi içerikleri müşterileriyle buluşturan Vodafone Red, şimdi de ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın son filmi “Arif V 216”nın kamera arkası görüntülerini abonelerine sunacak. 

Yaklaşık 5 milyon kişinin izlediği “Arif V 216”nın ortaya çıkış sürecini ve nasıl çekildiğini anlatan “Arif V 216, Yapmışlar Ama Nasıl?” isimli belgesel film ilk kez ve ilk 3 ay boyunca sadece Vodafone TV’de yayınlanacak. 
Toplam 1 saat 45 dakika olan belgesel, yaklaşık 20 dakikalık 5 ayrı bölüm halinde yayınlanacak. Vodafone TV ekranlarına 10 Ekim tarihinden itibaren konuk olacak belgeseli Vodafone Red'liler internetlerinden yemeden izleyebilecek. 

Vodafone Red’in “Arif V 216, Yapmışlar Ama Nasıl?” belgeselini kapsayan yeni dijital içerik projesi, Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy ve Cem Yılmaz’ın katılımıyla Soho House İstanbul’da düzenlenen toplantıda duyuruldu. 

Yenilikçi içerik servisleriyle Vodafone Red müşterilerine en iyi dijital deneyimi sunmaya devam ettiklerini belirten Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, şunları söyledi: “En iyi içerik sağlayıcı olma hedefiyle Vodafone Red çatısı altında gerçekleştirdiğimiz projelere bu yılın çok ses getiren sinema filmlerinden ‘Arif V 216’nın kamera arkası görüntülerini de ekliyoruz.

 ‘Arif V 216’nın ortaya çıkış sürecini ve nasıl çekildiğini anlatan ‘Arif V 216, Yapmışlar Ama Nasıl?’ isimli belgesel film ilk kez ve ilk 3 ay sadece Vodafone TV’de yayınlanacak. 

Toplam 1 saat 45 dakika olan belgeseli 5 bölüm halinde yayınlayacağız. Vodafone Red'liler, belgeseli internetlerinden yemeden izleyebilecek. Vodafone TV paketlerimizi Ağustos başında yenilemiştik. 

Bu paketlerin hepsinde ‘Arif V 216, Yapmışlar Ama Nasıl?’ belgeseli olacak. Ocak ve Mayıs aylarında olmak üzere iki kez vizyona giren ve yaklaşık 5 milyon kişinin izlediği ‘Arif V 216’ filminin kamera arkası görüntülerinin de büyük ilgi göreceğine inanıyoruz. 

Vodafone Red’lilere bu görüntüleri ilk izleyenler olma ayrıcalığını sunacak olmanın heyecanını taşıyoruz. Vodafone Red olarak, müşterilerimize en iyi dijital deneyimi sağlamak için zengin içerik servisleri sunmaya devam edeceğiz.” 

 Cem Yılmaz ise şöyle konuştu: 
“Arif V 216 filmi için hazırlığıyla beraber 11 ay çalıştık. Çekimler 71 gün sürdü. Öncesinde ve sonrasında 8'er haftalık hazırlık ve post süreçleri oldu. 

Montajı ise 5 hafta sürdü. Böylece, filmin hazırlık, çekim, montaj gibi birçok evresine ait kamera arkası görüntüleri birikti. Başından beri, Arif V 216’nın olağan bir kamera arkası videosu olmasından çok, bu görüntülerin bir belgesel olarak hazırlanmasını istedik. 

Filmler bittiği zaman kamera arkasında ne olup bittiği meselesi bilinir olmuyor, kaybolup gidiyor. Biz onu bir belgeselciye emanet etmiş olmaktan çok mutluyuz. Filmimizin kamera arkası belgeseli, Belgesel Yönetmeni Öner Biberkökü tarafından hazırlandı. 

Kendisi dünya çapında bir iş çıkardı. Daha önce Türkiye’de dramatik bir kurgusu ve metni olan benzer bir çalışma hatırlamıyorum. Ortaya çok güzel bir içerik çıktı. Biz bu içeriği hazırladık. Yayınlayacak bir mecra bulmakta çok rahat değildik. 

Bu içeriğe sahip çıkma adına Vodafone’un yaptığı atak benim için çok önemli. Vodafone’a içeriğe verdiği kıymetten dolayı teşekkür ediyoruz. Bu 105 dakikalık belgesel filmi Vodafone’lular 5 ayrı bölümde izleyebilecek. 

Bizim filmlerimize ilgisi olan insanların kaçırmaması gereken bir şey. Hem eğleneceksiniz, hem de işin zahmetli kısmına şahit olacaksınız.” 

Arif V 216 belgeseli tüm Vodafone TV paketlerinde olacak 

Vodafone, yeni Vodafone TV paketlerini Ağustos başında 3 ayrı seçenek halinde sundu. Aylık ücretleri 1,9 TL, 4,9 TL ve 9,9 TL olarak belirlenen paketlerin tamamında “Arif V 216, Yapmışlar Ama Nasıl?” belgeseli olacak. Eski ve yeni Vodafone TV paketlerini kullanan Red müşterileri, belgeseli internetlerinden yemeden izleyebilecek.  
70’i aşkın TV kanalı ile cepte seyir keyfi  
Vodafone’un mobil TV servisi Vodafone TV’de her yaştan her zevke hitap edecek çok özel içerikler sunuluyor. 

Vodafone TV kullanıcıları, en çok izlenen 70’i aşkın TV kanalını; gişede yüksek hasılat yapan güncel yabancı filmleri, dünyanın en çok sevilen çizgi filmlerini, yüzlerce tematik ve hobi içeriğini, binlerce soru-cevap videosunu akıllı telefonlarından ya da tabletlerinden mobil veya Wi-Fi bağlantısıyla izleyebiliyor. 

Vodafone abonelerinin Vodafone TV’yi izleme süresi günde ortalama 30 dakikaya yaklaşıyor. Google Play ve App Store online mağazalarından erişilebilen Vodafone TV mobil uygulaması, bugüne kadar 1 milyondan fazla kez indirildi. 

Dev oyuncu kadrosuyla dikkat çekti 
Senaryosunu Cem Yılmaz’ın yazdığı, yönetmenliğini Kıvanç Baruönü’nün yaptığı, görüntü yönetmenliğini ise Jean Paul Seresin’in üstlendiği “Arif V 216” filminde; Cem Yılmaz, Ozan Güven, Farah Zeynep Abdullah, Zafer Algöz, Özkan Uğur, Özge Özberk, Kerem Alışık, Seda Bakan, Mert Fırat, Ediz Hun, Mustafa Sandal, Çağlar Çorumlu, Can Yılmaz, Ahu Yağtu, Zeynep Kankonde, Tuncay Beyazıt, Özgür Emre Yıldırım, Kubilay Aka, Sercan Badur, Erkan Üçüncü, Şükrü Özyıldız, Kamil Güler, Tuba Ünsal, Mariya Anatasiyeva ve Murat Cüreklibatur rol alıyor. 

Filmde, insan olma hayaliyle uzaydan dünyaya çok sevdiği arkadaşı Arif’in yanına gelen Robot 216’nın hikâyesi anlatılıyor.

Top Post Ad

Below Post Ad