Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Mi Mağazası n11.com bünyesine katıldı

Mi Mağazası Türkiye’de e-ticarete ilk kez n11.com’la giriyor!  



E-ticaret platformu n11.com, Çinli teknoloji devi Xiaomi’nin Türkiye’deki ilk yetkili mağazası n11.com ailesine katıldı. Eylül ayında Türkiye pazarına fiziksel mağazasıyla giriş yapan Xiaomi’nin geniş ürün portföyüne sahip Mi mağazası n11.com’da açıldı. 

E-ticaret platformu n11.com, teknoloji iş birliklerine güçlü bir markayı daha ekleyerek, Çin’in sevilen teknoloji markası Xiaomi’nin ilk yetkili mağazası Mi mağazasını bünyesine dahil etti. 

Ülkemizde teknolojiyi yakından takip edenler tarafından ilgi gören Xiaomi, 16 Eylül’de Türkiye’de ilk yetkili mağazası Mi Store’u Evofone distribütörlüğünde açtıktan hemen sonra şimdi de n11.com’da online mağazasını açtı. 
İnovatif ve erişilebilir tasarım anlayışı ile tanınan Xiaomi’nin bünyesinde akıllı telefonlardan televizyona, notebooktan drone’a, bisikletten scooter’a kadar birçok farklı ürün çeşidi bulunuyor. 

Açılışında büyük ilgi gören Xiaomi’nin ilk yetkili mağazası MI, şimdi n11.com’da açılan online mağazası ile teknoloji tutkunları ile bir araya geliyor.
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad