Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

TRT World ve TRT Arabi Endonezya’da

Trt World ve TRT Arabi, ücretsiz OTT (Over the top) mobil eğlence platformu OONA ile Endonezya’da 185 milyon kişiye ulaşıyor 

TRT’nin uluslararası haber platformları TRT World (İngilizce) ve TRT Arabi (Arapça), küresel erişim ağlarını OONA ile yapılan işbirliğiyle Endonezya sınırlarına dek genişletiyor. 

Bu ortaklıkla birlikte, TRT’nin iki önemli uluslararası haber platformu, Endonezya genelindeki 185 milyon kişiye dokunma imkânına ulaşıyor. 

Dünya’nın önde gelen dijital stratejistlerinden Christophe Hochart’ın tasarladığı OONA, abonelerine, talebe bağlı olarak hem yerel ve uluslararası haber hem de eğlence kapsamlı birinci sınıf içerikler sunuyor. 
Yapılan işbirliği anlaşmasına dair, aynı zamanda OONA’nın CEO’su da olan Christophe Hochart “ Endonezyalı izleyicilerimize, bu ünlü ve ödüllü kanalı sunabilmekten dolayı memnunuz. 

İzleyicilerimiz artık TRT'nin İngilizce ve Arapça dillerinde hazırladığı derinlemesine haberleri, sunduğu güncel olayları ve hazırladığı ilgi çekici belgeselleri ile 7 gün 24 saat boyunca bir adım önde olabilirler.” ifadesini kullandı. 

TRT World'ün TRT World Global, Dijital ve Uydu Dağıtımı İş Ortaklıkları Başkanı Furkan Han, ise, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

 “İlk günden beri dijital medyada büyümeye yatırım yapıyoruz ve içeriğimizi, izlemek istediklerini kendi tercihleriyle belirleyen tüm demografilere sunuyoruz. Telkom Indonesia & OONA TV ile olan ortaklığımız, TRT World & TRT Arabi içeriğinin Endonezya'daki milyonlarca kişiye ulaştırılmasını sağlıyor.” 

OONA, Telkom Endonezya'nın bir yan kuruluşu olan Metranet ile işbirliği içinde olan NFCX'in bir kuruluşudur. Yaklaşık 185 milyon kullancısı olan uygulama, kişiselleştirilmiş sohbet botu, diğer kullanıcılarla etkileşim, çevrimdışı önbellekleme ve ebeveynlere çocuklarını kontrol imkanı sağlama gibi yenilikçi kullanıcı deneyimleri sunuyor. 

Uygulama ayrıca markalı ürünler, yemekler, eğlenceli günler, indirimler, ücretsiz telefon dakikaları ve diğer telcom ürünleri için kullanılabilecek tcoins şeklinde ödül kazandıran bi sanal cüzdan olarak da hizmet veriyor.
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad