Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Warner Bros'dan Matrix, Mad Max ve DC filmleri hakkında açıklama

Warner Bros'un başkanı Kevin Tsujihara, Matrix serisi ve DC Comics'ten uyarlanacak olan yeni süper kahraman filmleri hakkında duyuru yaptı. 


Yeni Batman ve Superman filmleri yapacaklarını söyleyen Tsujihara, Matrix'in de devamının geleceğinin ipuçlarını verdi. 

DC Sinematik Evreni'nin filmlerini bünyesinde barındıran Warner Bros, 2013'ten bugüne şirketin başkanlığını üstlenen Kevin Tsujihara aracılığıyla DC filmleri ve gelecek projeler hakkında açıklama yaptı. 

DC Comics'in çizgi romanlarından uyarlanacak olan Shazam!, Birds of Prey, Wonder Woman 1984, The Suicide Squad, The Batman ve Joker filmleriyle yoluna devam etmeyi planlayan Warner Bros'dan Kevin Tsujihara konu hakkında şöyle konuştu: "Shazam, Birds of Prey, Joker ve Wonder Woman 1984 ile görüyoruz ki doğru yerdeyiz. Doğru işte çalışmaları için doğru insanlara sahibiz." 

"DC Sinematik Evreni, bundan beş yıl önce planladığımız gibi birbiriyle çok bağlantılı bir konumda değil. Her bir karakterin ayrı ayrı kendi deneyimleri üzerine yoğunlaşıyoruz." "Ama bu durum bir noktadan sonra bu karakteri birbirlerine bağlamayacağımız anlamına gelmiyor. 

Ancak şu anda bu strateji bizim için doğru gibi geliyor." Tsujihara sözlerine Warner Bros'a en iyi DC filmlerinden biri olan Wonder Woman'ın yönetmen koltuğunda bulunan Patty Jenkins hakkında konuşarak devam etti: 

"Jenkins, Batman ya da Superman olmayan karakterlerle neler yapabileceğimizi bize gösterdi. Tabii ki, Batman ve Superman'i de yapacağımız güçlü filmlerle doğru yerlere yerleştireceğiz. Ama asıl olarak Aquaman bu konuda neler yapabileceğimizin mükemmel bir örneği oldu. 

Hepsi eşsiz filmler ve her birinin tonu çok farklı." 1999 yılında ilk filmiyle izleyicilerinin karşısına çıkan Matrix'i bünyesinde bulunduran Warner Bros, serinin devamının gelebileceği hakkında ipuçları verdi. Ayrıca Tsujihara, yeni bir Mad Max filmi için George Miller ile birlikte çalışmak istediklerini de belirtti. 

Matrix ve Mad Max için henüz resmileşen bir adım bulunmasa da, Tsujihara, gelecek projeler arasında bulunabileceklerinin işaretlerini verdi.ntv

Top Post Ad

Below Post Ad