Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Philips TV Yeni Performans Serisi’yle sınırları zorluyor

Koltuklara uzanıp televizyon izlemek, en son teknolojiye sahip 3-taraflı Ambilightlı Philips TV 7304’le artık çok daha eğlenceli. 


Philips TV, Yeni Performans Serisi’yle farklı beklentideki tüm tüketicilerin ihtiyaçlarını karşılarkenaynı zamanda benzersiz bir seyir deneyimi sunarak çıtayı oldukça yükseğe çıkarıyor. 

Renk paletive televizyondan taşangörüntüleri, ince ve narin tasarımı, kolayca döndürülebilen T şeklinde konsoluyla televizyonartık bir beyaz eşya olmaktan çıkarak ev dekorasyonunun bir parçası haline geliyor. 

AI ses kontrolü dahil bir çok farklı akıllı fonksiyona sahip 

 Philips TV 7304 modeli; hem TV izleyenlere, hem de televizyonda saatlerce oyun oynayanlara hitap ediyor. Yeni Performans Serisi; daha yüksek fiyatlı Philips TV modellerinde bulunan birçok özelliği barındırırken farklı ekran boyutu seçenekleriyle tüm tüketicilerin beklentilerini tek bir televizyonla karşılıyor. 

 • Benzersiz Ambilight özelliği 
• Philips P5 Görüntü İşleme Motoru 
• 4K Akıllı HDR 
• Sinema kalitesinde Dolby Vision and Dolby Atmos ses ve görüntü özelliği 
• Google Asistan’a sahip olan Android TV’lerde Amazon Echo ve Alexa’da mevcut. 

 Son geliştirilen teknoloji sayesinde, Philips Android TV’lerdeki uygulamalarartık seslikomutlarla da aktifleştiriliyor. Televizyonda oyun oynamak, Netflix’e giriş yapmak veya Google Asistan’ı aktifleştirmek.

Bunlardan herhangi biri için tek bir sesli komut yeterli. Yeni Performans Serisi’yle seyir keyfi doruklarda Uygun fiyatıyla tüm son model teknolojik özellikleri barındıran 7304, geniş bir tüketici kitlesine hitap ediyor. 

Yeni Philips Performans Serisi; sunduğu geniş model skalasıyla eğlenceyi hayata katarken, evlerede konforu getiriyor. 3.nesil P5 Görüntü İşleme motoruna sahip yüksek performanslı televizyon 

• Arındırılmış, daha gerçekçi görüntü özelliği 
• Geliştirilmiş gürültü azaltma, netlik ve kontrast kabiliyeti 
• Karanlık sahnelerde ayrıntıların daha net gözükmesiözellikleriyle diğer birçok modelden daha öne çıkıyor. 

Farklı boyutlarda satışa sunulacak olan Performans Serisi’nin 127 ekran için tavsiye edilen son kullanıcı fiyatı 6.199 TL’dir.

Top Post Ad

Below Post Ad