Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Stranger Things 4.sezon onayı aldı

Netflix, dünyada büyük yankı uyandıran Stranger Things’in dördüncü sezon onayını ve dizinin yaratıcıları Duffer Kardeşlerle imzaladığı özel anlaşmayı duyurdu. 



Duffer Kardeşler, Netflix için önümüzdeki yıllarda çekilecek birçok dizi ve filmin yapımını üstlenecek. Netflix'in Baş İçerik Sorumlusu Ted Sarandos şöyle konuştu:

 “Duffer Kardeşler, Stranger Things ile dünyanın dört bir yanından izleyicileri büyüledi. İlişkilerimizi güçlendirerek, hayal güçlerini ortaya koyacakları yeni dizi ve filmleri üyelerimizin beğenisine sunacağımız için son derece heyecanlıyız. 

Duffer Kardeşler’in “The Upside Down” dünyasının dışına çıktıklarında neler yapabileceklerini görmek için sabırsızlanıyoruz.”

Duffer Kardeşler ise ekledi: "Netflix ile olan ilişkimize devam edecek olmak bizi çok heyecanlandırıyor. Ted Sarandos, Cindy Holland, Brian Wright ve Matt Thunell bize ve dizimize bir şans verdi ve bu şans hayatımızı sonsuza dek değiştirdi. 

Tüm Netflix ekibi ilk toplantımızdan Stranger Things 3'ün lansmanına kadar her adımda bize destek oldu ve yaratıcı süreçlerde bize hayalimizdeki özgürlüğü tanıdı. 

Birlikte daha fazla hikaye anlatmak için sabırsızlanıyoruz. - Elbette, ilk önce Hawkins'e dönüş yolculuğuyla başlayacağız!  

Stranger Things Hakkında: 

Yapımcılığını Monkey Massacre Productions &21 Laps Entertainment’ın üstlendiği Netflix orijinal dizisi Stranger Things, dizinin aynı zamanda yürütücü yapımcıları olan Duffer Kardeşler tarafından hayata geçirildi. 

Dizinin yürütücü yapımcıları arasında yer alan diğer isimler ise Shawn Levy ve 21 Laps Entertainment adına Dan Cohen of ve Iain Paterson. 

 Duffer Kardeşler Hakkında: 

İkiz kardeşler, İngiltere’nin Durham şehrinde doğdu. Üçüncü sınıfa giderken ebeveynlerinin hediye ettiği Hi8 video kamerayı kullanarak film çekmeye başladılar. 

Chapman Üniversitesi’ndeki Film ve Medya Sanatları eğitimlerini, 2007’de film yapımcılığı derecesiyle tamamladılar. Mezun olduktan sonra birçok kısa film yazıp yöneten kardeşler, kısa sürede pek çok yapımcı ve yönetmenin dikkatini çekmeyi başardı. 

Warner Bros yapımı bir post-apokaliptik film olan Hidden için yönetmenlik yaptıktan sonra M. Night Shyamalan’ın Fox yapımı dizisi Wayward Pines için de senaristlik yaptılar. Başarılı projelere imza attıktan sonra, 80’lerin nostaljik filmlerine olan hayranlıklarını göstermek adına Stranger Things fikriyle yola koyulmak istediler. 

Matt ve Ross'un senaristliğini, yönetmenliğini ve yapımcılığını üstlendiği dizi, Netflix tarafından seçildikten sonra 2016 yazında yayına girdi ve hızla eleştirmenlerin beğenisini kazanarak küresel bir fenomen haline geldi. 

Stranger Things; Emmy, Altın Küre, Grammy, SAG, DGA, WGA, BAFTA, Sanat Yönetmenleri Loncası ve People’s Choice Awards olmak üzere 50'den fazla ödüle adaylık kazandı.

Top Post Ad

Below Post Ad