Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Digiturk HD kanal sayısını 3’ten 29’a yükselti

Digiturk, Türksat uydusu üzerinden üyeleri ile yeni kanalları buluşturuyor ve Digiturk HD kanal sayısını 3’ten 29’a yükseltiyor. 



Türkiye’deki dijital yeniliklerin öncüsü Digiturk, teknoloji hamlesine devam ederek üyelerinin izleme deneyimini geliştiriyor. 

11 Şubat itibariyle Türksat uydusu üzerinden üyeleri ile buluşturduğu kanalların sayısını artırdı ve Digiturk HD kanal sayısını 3’ten 29’a yükseltti.

Türksat üzerinden Digiturk yayınlarını izleyen üyelerin, yeni kanalları yüklemek için Digiturk kumandalarından kolay kurulum yapmaları yeterli olacaktır. 

Digiturk Eutelsat 7C uydusuna geçerek izleyici deneyiminizi geliştirDİ Türkiye’deki dijital yeniliklerin öncüsü Digiturk, uydu teknolojisindeki en güncel yenilikleri sunan Eutelsat 7C’ye geçerek hem kapsama alanını genişletiyor hem de üyelerinin izleme deneyimini geliştiriyor.

28 Ocak 2020 itibarıyla daha güçlü sinyal kapasitesine sahip Eutelsat 7C uydusu üzerinden yayınlarına devam edecek olan Digiturk, Türkiye’nin her köşesindeki abonelerinin, kötü hava koşullarından çok daha az etkilenen bir izleme deneyimine sahip olacağı yeni dönemi başlatıyor. 

Digiturk’ün teknolojik altyapısını geliştirmeye yönelik yatırımlarının bir parçası olan söz konusu uydu değişikliği, üyelerin anten ayarı ya da frekans değişikliği yapmasını da gerektirmiyor.

Top Post Ad

Below Post Ad