Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Yeni Sony XH80 ve X70 4K HDR LCD televizyonlar satışa sunuldu

Yeni Sony TV’ler, 43-85 inç arasındaki ekran boyutu seçenekleriyle yüksek kalitede görsel-işitsel deneyim sağlıyor 


Sony’nin alametifarikası sayılan görüntü kalitesi, ses ve kullanıcı deneyimi özelliklerine sahip XH80 ve X70 4K HDR LCD TV’ler, Avrupa’nın yanı sıra Türkiye’de de perakende satış mağazalarına ulaşmaya başladı. 



Sony XH80 4K HDR TV’ler – tam bir görsel-işitsel deneyim 

XH80 serisi, parazit gidermek ve detayları daha gerçekçi hale getirmek üzere gelişmiş algoritmalar kullanan 4K HDR X1™ işlemciyle destekleniyor. 

Daha da netleştirilen 4K sinyali ile, izlediğiniz her şey 4K’ya yakın çözünürlüğe yükseltilerek gerçekçi renk ve kontrastlarla doluyor. X1 işlemci ile desteklenen TRILUMINOS ekran, renk aralığının genişletilmesi sayesinde alışılagelmiş bir televizyondan daha fazla renk üretiyor. 

Her bir görüntünün verilerini analiz edip işleyerek renklerin daha da doğal ve daha kusursuz olmasını sağlıyor, böylelikle de görüntüler, gerçek hayata hiç olmadıkları kadar yakın hale geliyor.

XH80 model TV’ler, daha çarpıcı parlaklıklar, daha derin karanlıklar ve daha canlı renkler elde etmek üzere Dolby Vision™ HDR formatını destekliyor. 

Ses alanında; Dolby Atmos™ uyumluluğu, sese uzam ve gerçekçilik katarken yeni geliştirilen X-Balanced Speaker 55 inç ve üstü modellerde), ultra ince TV tasarımında yüksek kaliteli ses elde etmeye olanak sağlıyor. 

XH80 serisi, dahili Google Assistant , Google Play Store ve Chromecast ile Android TV™ olarak kullanıcıya içerik, hizmet ve cihazlara kapsamlı platformu üzerinden kolay erişim olanağı sunuyor. 

Sony’nin orijinal kullanıcı arayüzü menüleri ve sesle kontrol özelliği de gündelik kullanımda daha iyi performans için geliştirildi. Google Assistant ile uyumlu cihazlarla Google Home üzerinden YouTube videolarını televizyonunuzda görüntüleyip kontrol edebilirsiniz.

 Apple® AirPlay® 2 kullanıcıları doğrudan iPhone®, iPad® ya da Mac® cihazlarından televizyonlarına film, müzik, oyun ya da fotoğraf akışı yapabilirler. 

Apple HomeKit™ teknolojisi, kullanıcılara televizyonlarını iPhone®, iPad® ya da Mac® cihazlarından kontrol edebilmeleri için kolay ve güvenli bir yöntem sunuyor.  

Sony X70 4K HDR TV – akıllı ve sade 

Gerçek dünyanın canlı renklerini olağanüstü netlik, net ses ve muhteşem bir alüminyum tasarım ile bir araya getiren bu 4K akıllı TV, temel eğlence uygulamalarını hayatın içine taşıyor. 

4K X-Reality™ PRO ile görüntüler, fark yaratan bir netlik, keskinlik ve ekstra detay için gerçek 4K kalitesine daha yakın bir düzeye yükseltiliyor. 

X70, dahili bir internet tarayıcısının yanı sıra YouTube ve Netflix uygulamalarına tek tıkla erişim özelliği ile temel düzeyde bir akıllı TV deneyimi sunuyor. 

SONY XH80 (85, 75, 65, 55, 49 ve 43 inç modelleri) 4K TV 

• 4K HDR Processor X1™, Object-based HDR remaster teknolojisi ile, daha fazla derinlik, doku ve doğal rengi yeniden üretir.
• Net sesi, ince tasarım içinde sunan yeni X-Balanced Speaker ünitesi (139cm ve üzeri) 
• Dolby VisionTM ve Dolby AtmosTM uyumlu. 
• TRILUMINOSTM Ekran, renk, ışık ve geçişteki ince nüansları yeniden üreterek kamera lensinden oturma odasına taşır. 
• İnce stant ve dar çerçeve. 
• Google Home özellikli cihazların da aralarında bulunduğu akıllı hoparlörler ile uyumludur. 
• Apple® AirPlay® 2, HomeKit™ gibi çoğu cihaza kolay bağlantı. • Android TV ile bir dizi içerik ve hizmete hızlı erişim. 
• Custom Mode, Sony’nin diğer ayarlı izleme modları ile birlikte içeriğin yaratıcısının hayal ettiği şekle sadık bir şekilde yansıtılmasını sağlarken, izleyicilerin zevkine uygun çeşitle izleme seçenekleri sunuyor.  

SONY X70 (65, 55, 49 ve 43 inç modelleri) 4K TV 

• 4K X-Reality™ PRO teknolojisi, her görüntüyü yükseltip 4K kalitesine yaklaştırarak sahneye sürekli daha ince detay ve nüans katar. 
• TRILUMINOSTM Ekran, renk, ışık ve geçişteki ince nüansları yeniden üreterek kamera lensinden oturma odasına taşır. 
• ClearAudio+, sizi saran, sarmalayıcı ve zengin bir deneyim için TV sesini rötuşlar. Ne izliyor olursanız olun, daha net ve ayrışmış müzik ve diyaloglar dinleyin. 

• Netflix ve YouTube uygulamalarına anında tek tuştan erişim ile, popüler internet üzerinden yayın uygulamaları üzerinden program ve filmlerin tadını çıkartabileceğiniz entegre internet tarayıcı. 

• Custom Mode, Sony’nin diğer ayarlı izleme modları ile birlikte içeriğin yaratıcısının hayal ettiği şekle sadık bir şekilde yansıtılmasını sağlarken, izleyicilerin zevkine uygun çeşitle izleme seçenekleri sunuyor.

Top Post Ad

Below Post Ad