Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Philips TV ve Sound Ürünleriyle Tüm Avrupa Pazarlarında Rekor Kırdı

Philips TV & Sound’ın Avrupa’daki marka lisans ortağı TP Vision, şirketin 2020 yılında yüksek performanslı TV serisi, yeni çıkardığı ses ürünlerinin satışı, medyada yer alışı ve kullanıcı dönüşleri açısından olağanüstü bir yıl geçirdiğini açıkladı. 
 

 Herkesin yaşam tarzına önemli değişiklikler getiren 2020, evlerde daha çok vakit geçirilmesine neden oldu. 
 
Kullanıcılar, evlerinde bulunan TV modellerini ve ses sistemlerini iyileştirmek ve yenilemek amacıyla üst modellerini satın aldı. Philips TV & Sound ürünleri açısından başarılı geçen 2020 yılı markaya aşağıdaki ödülleri kazandırdı. 


 
• Philips TV & Sound ürünleri içinde bulunduğumuz yıl boyunca Avrupa medyası tarafından 130’dan fazla ödül almaya hak kazandı. Philips OLED TV’ler 86, Philips Sound ürünleriyse 2020 yılı boyunca 46 adet ödül kazandı. 
 
• Bowers & Wilkins ile hali hazırda devam eden başarılı ortaklık uzatıldı. 
 
• Ambilight; olağanüstü özellikleriyle göze çarpmaya devam etti ve pazarda izleyici deneyimi tatminini yükselten bir özellik olması anlamında liderliği kaptırmadı. 
 
• Philips Sound’un premium Fidelio markası, Fidelio X3 kulaklıkların piyasaya çıkmasıyla yeniden tanıtıldı. 
 
• Philips’in PH805 model gürültü önleyici kulaklıkları, ulaştığı başarılı satış rakamlarıyla beraber kullanıcılarından olumlu yorumlar aldı. 
 
 • Markanın ana özelliklerinden biri olan ‘En iyi Avrupa Tasarımı’ özelliği yıl boyunca TP Vision’a 7 tasarım ödülü kazandırdı. 
 
• TP Vision; Philips TV’nin her geçen gün popülerliği artan ‘The One/Performans Serisi’ ürünlerine ‘The One Philips Soundbar’larını da ekleyerek kullanıcısının evlerini sinema salonuna çevirdi. 
 
Son üç yıldır en hızlı büyüyen, karlı ve yenilikçi TV markalarından biri olan Philips TV; 2020’de de Philips OLED ve Performans Serisi TV modelleriyle popülerliğini artırarak başarılı bir sene geçirdi. 
 
Philips’in 2020 model OLED TV’lerinde bulunan yapay zeka teknolojisi ve PQ görüntü kalitesinde referans gösterilmesiyle, serinin OLED805 ve OLED+935 model TV’leri Avrupa Medyası tarafından 86 adet ödül almaya hak kazandı. 
 
OLED805 modeli, ‘2020-2021 Yılında Alınabilecek En İyi OLED Televizyon ve EISA Ödül’ünü almaya hak kazandı. OLED+935 model ise ‘2020-2021 En İyi Ev Sineması Televizyonu’ EISA Ödülü’nü aldı. 
 
Philips TV satışları; başarılı ses mühendisliği markası Bowers&Wilkins ile hali hazırda devam eden işbirliğinin uzatılmasıyla B&W hoparlörlere sahip modeller, 2020 yılında bir önceki senenin iki katına çıkarak rakamlara ulaştı. 
 
Yalnızca Philips TV’lerde bulunan ambilight aydınlatma, 2020 yılında da kullanıcılarının en beğendiği özellik olmaya devam ediyor. 
 
Yeni TV’lerdeki geliştirilmiş, 4 taraflı ambilight aydınlatma sayesinde televizyon izlemek sürükleyici ve keyifli bir deneyime dönüşüyor. OLED TV’lere ek olarak, Philips Performans Serisi TV’ler de içinde bulunduğumuz yılda satış rekorları kırdı. 
 
Philips TV’nin ‘The ONE’ olarak adlandırdığı Performans Serisi televizyonları kullanıcısına en yüksek kalitede görüntü ve sesi ulaşılabilir fiyatta sunuyor. 
 
Satışlar, Performans Serisi’nin Philips TV ailesine katılmasıyla son iki yılda iki katına çıktı. Aileye Performans Serisi Soundbar’ların da eklenmesiyle ‘Ev Sineması’ tecrübesi tamamlandı. 
 
 TP Vision, 2020 yılında PH805 model aktif gürültü önleyicili kulaklıkarını da tanıttı. Üstün performanslı kulaklıklar tasarım ve fiyat anlamında da kullanıcılara hitap ediyor. 2020 boyunca Philips Sound ürünleri 46 ödül kazananarak yeniden doğdu. 
 
Fidelio serisinin yeniden tanıtılmasıyla ikonik Fidelio X3 kulaklıkları, yakında piyasaya çıkacak olan Fidelio L3 kulaklıklar takip edecek. 
 
Sound serisinde ayrıca B95 ve B97 model üstün performanslı soundbarlar da bulunuyor. 
 
TP Vision; tüm ürünlerinde taahhüt ettiği En iyi Avrupa Dizaynı, el işçiliği tasarım detayları, en kaliteli malzeme kullanımı sayesinde OLED855 TV, Fidelio X3, Fidelio L3 kulaklıklar ve T8505 kablosuz kulaklıklarıyla 7 tane Red Dot Dizayn Ödülü almaya hak kazandı.
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad