Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Deezer kullanıcılarına her ayın enlerini sunuyor

Artık en sevdiğiniz şarkıların keyfini çıkarmak için yıl sonunu beklemenize gerek kalmadı. 
 

Deezer, her ay size bir önceki ay en çok dinlediğiniz şarkıların bir derlemesi olan “Çok dinlediklerim” çalma listesi özelliğini getirdi. Geçen yıl dinlediğiniz en iyi akıllı çalma listenizi anımsıyor musunuz? 
 


2020 yılında en çok dinlenen parçaların derlemesinden oluşan kişiye özel çalma listeleri, geçen aralık ayında o kadar popüler oldu ki Flow ile birlikte Deezer kullanıcılarının en çok dinlediği listelerin başında yer aldı. 
 
Artık en sevdiğiniz şarkıların keyfini çıkarmak için yıl sonunu beklemenize gerek kalmadı. Deezer, her ay size bir önceki ay en çok dinlediğiniz şarkıların bir derlemesi olan “Çok dinlediklerim” çalma listesini getiriyor. 
 
"Ocak’ta en çok dinlediklerim" listesini Deezer uygulamasında "Senin için yapıldı" bölümünde bulabilirsiniz. Sadece oynat düğmesine basın ve geçen ay keşfettiğiniz ve sevdiğiniz şarkıları yeniden dinleyin. 
 
Parçaları bir sonraki ay geldiğinde kaybetmemek için çalma listelerinize veya favorilerinize kaydettiğinizden emin olun. “Ocak'ta en çok dinlediklerim” listesi, ABD’deki ücretsiz kullanıcılar dışında dünya çapındaki tüm kullanıcıların erişimine açık.

Top Post Ad

Below Post Ad