Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

sony WH-1000XM4 Silent White Kablosuz Kulaklığı

Sony, sınırlı sayıda üretilen yeni WH-1000XM4 Silent White gürültü engelleme teknolojisine sahip kablosuz kulaklığını, 75. kuruluş yıldönümünde piyasaya sunmanın heyecanını yaşıyor. 
 

Yeni WH-1000XM4 Silent White kulaklıklar, sessiz ve dingin konseptini yansıtmak üzere “kar beyazı” renginde tasarlandı. WH-1000XM4 Silent White kulaklığın son katmanı, derinlik ve lüks bir dokunuş hissi yaratmak üzere sedef etkili bir cilayla kullanıcıların karşısına çıkıyor. 


 
Kulaklıklar, standart siyah ve gümüş renklerden farklı olarak lekelenmeye karşı daha da dirençli olması ve beyaz rengin yüksek kalitesini koruması için ek bir boya katmanına da sahiptir. Ayrıca, taşıma çantası ve kablolar kulaklıkların dingin beyazlığıyla son derece uyumlu aynı beyaz renkte sunuluyor. 
 
Yalnızca müzik. 
Yeni tasarım, büyük popülerlik kazanan WH-1000XM4’ün çok beğenilen teknolojisini yepyeni, şık bir beyaz renkte sunarak kullanıcının dinleme deneyimini daha da kişiselleştirme fırsatı veriyor. 
 
Geçtiğimiz yıl duyurulan siyah ve gümüş renkli WH-1000XM4’ler gibi WH-1000XM4 Silent White kulaklıklar da yüksek ve orta frekanslı sesleri azaltarak Sony’nin bugüne kadarki en başarılı gürültü engelleme performansını sunuyor. 
 
Bu performans; yeni bir algoritma ve gürültüye, müziğe ve akustik özelliklere gerçek zamanlı olarak uyum sağlayan yeni bir Bluetooth® ses Çip Sistemine sahip Çift Gürültü Sensörü Teknolojili HD Gürültü Engelleme İşlemcisi QN1 sayesinde elde ediliyor. DSEE Extreme™ (Dijital Ses Geliştirme Motoru), Edge-AI (Uç Yapay Zekâ) kullanarak daha zengin ve eksiksiz bir dinleme deneyimi yaratacak şekilde müziği gerçek zamanlı olarak analiz ederek tam anlamıyla aslına sadık bir deneyim için dijital sıkıştırma sırasında kaybolan sesi restore ediyor.  
 
Kesintisiz geçiş için eller serbest dinleme deneyimi WH-1000XM4 Silent White, kesintisiz geçişli bir eller serbest dinleme deneyimi sağlayan bir dizi akıllı teknolojiye sahiptir. Örneğin, “Konuş ve Sohbete Başla (Speak-to-Chat)” özelliğiyle müziği otomatik olarak duraklatmak için konuşmaya başlamak yeterlidir. 
 
Ya da kulaklıkların takılıp takılmadığını algılayan yakınlık sensörü ve iki hızlandırma sensörü sayesinde kulaklığın çalma durumunu otomatik olarak duraklatıp başlatabilir. 
 
Uyarlanabilir Ses Kontrolü ise kullanıcının nerede olduğunu ve ne yaptığını algılayarak ortam sesi ayarlarını ideal dinleme deneyimi için uyarlayabilen bir başka akıllı işleve sahiptir.  
 
Bütün gün rahatlıkla kullanma imkanı 
WH-1000XM4’ün diğer renk alternatifleri gibi Silent White versiyon da sofistike tarzı olağanüstü konfor ve hafif tasarımla bir araya getirir. 
 
Her zaman hareket halinde olanlar için tasarlanan süper yumuşak, basınç düşürücü kulaklık yastıkları, basıncı eşit şekilde dağıtır ve tam oturma için kulak/yastık temasını arttırır. 
 
WH-1000XM4’te kulaklıkları aynı anda iki Bluetooth® cihazla eşleştirmeyi sağlayan Çok Noktalı Bağlantı da mevcuttur. Buna ek olarak, kulaklıklar NFC uyumludur, 30 saate kadar pil ömrü sunar ve Google Asistan ve Amazon Alexa[3] için optimize edilmiştir. 
 
Sınırlı sayıda üretilen WH-1000XM4 Silent White modeli yaklaşık Haziran 2021’den itibaren stoklar tükenene kadar satışta olacak.
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad