Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Serie A, Bu Cumartesi S Sport Plus’ta Başlıyor

İtalya liginde yeni sezon; Hakan Çalhanoğlu’lu son şampiyon Inter’in evinde Genoa’yı ağarlayacağı karşılaşmayla Cumartesi günü başlıyor. 
 

Ligin ilk haftasında oynanacak 10 karşılaşmanın tamamı S Sport Plus’tan canlı olarak yayınlanacak. 
 
Hakan Çalhanoğlu, Koray Günter, Merih Demiral,Mert Müldür, Kaan Ayhan ve Mert Çetin gibi başarılı Türk isimlerin yanı sıra, Ronaldo, Ibrahimovic, Insigne, Dybala, Martinez gibi dünyaca ünlü yıldızların da forma giydiğiİtalya futbol ligi Serie A,Cumartesi 19.30’daİnter – Genoa maçıyla başlıyor. 
 


 Futbol Ziyafeti S Sport Plus’ta : Bu Cumartesi 4 Maç Birden İnter ve Genao maçıyla aynı saatte Veronada evinde Sassuolo’yu ağırlayacak. Gecenin ilerleyen saatlerinde 21.45’te Empoli – Lazio ve Torina – Atlanta mücadeleleri oynanacak. Türk yıldızlardan Merih Demiral’ın Atlanta formasıyla ligin ilk maçında sahada olması beklenirken, Kaan Ayhan ve Mert Müldür’ün de Sassuolo da ilk 11’de başlayıp başlamayacağı merak ediliyor. 
 
Bu karşılaşmaları ve sezon boyunca İtalya Ligi heyecanını S Sport Plus’ta izlemek isteyen sporseverler, S Sport Plus’ın sezon açılışına özel kampanyasıyla, YILLIKLOCA promo kodunu kullanarak, 179,99 TL yerine 139,99 TL ödeyerek S Sport Plus yıllık pakete üye olabilecekler. 
 
Ronaldo’nun Juventus’taki Son Sezonu 
Dünya futbol tarihinin en golcü ismi olarak adını altın harflerle kazıyanisimlerinden biri olan Ronaldo, 2018’den beri formasını taşıdığı Juventus’ta son sezonunu yaşıyor. 
 
Sezon sonunda Juventus ile yollarını ayıracağı konuşulan Ronaldo’nun hangi takıma geçeceği merak konusu. Messi’nin kritik transferinden sonra büyük yankı uyandıran transfer haberi futbol dünyasını hareketlendirse de Premier Lig’de Manchester City taraftarı büyük bir umutla Ronaldo’yu bekliyor. 
 
Futbol Şöleni Pazar Günü de S Sport Plus’ta Devam Ediyor! Futboldaki başarılı kariyeriyle olduğu kadar sosyal hayatta da tüm gözlerin üzerinde olduğu Ronaldo 7 numaralı Juventus formasıyla 22 Ağustos Pazar günü deplasmanda sahaya çıkıyor. 
 
Udinese ile kozlarını paylaşacağı karşılaşma 19.30’da başlayacak. Aynı saatlerde Bologna – Salernitana karşılaşması da oynanacak. Roma - Fiorentinave Napoli – Venezia karşılaşmaları ise 21.45’te yapılacak. 
 
Haftanın son gününde 23 Ağustos Pazartesi Cagliari – Spezia19.30’daSampdoria - Milan ise 21.45’te kapanış maçını yapacak. Aynı Saatte İki Maç, Hem de Aynı Ekranda: Bu Loca Kaçmaz! S Sport Plus sahip olduğu özelliklerle yine dopdolu. “Çoklu İzleme” özelliğiyle 4 farklı canlı yayın, aynı ekran üzerinden kullanıcılar tarafından izlenebiliyor. 
 
Bu özellik sayesinde S Sport Plus ile kullanıcılar Serie A’da sezonun ilk iki maçını aynda anda takip edebilecek. İzleyiciler, sezon boyunca tüm maçları cepten, webten, tablet ve TV’den izleyebilecek. Tekrar izle özelliyle kaçırılan maçları yeniden izleme imkanı sunan uygulama, daha önce de duyurduğu “YILLIKLOCA” kampanyası ile cazibeli ve avantajlı bir teklif sunuyor. 
 
Kampanya kapsamında S Sport Plus’ın yıllık paketi, 179,99 TL yerine 139,99 TL’ye ssportplus.com üzerindenüye olup La Liga, Serie, A, Premier Lig, NBA, NFL, Formula 1, UFC gibi dünyanın en önemli spor organizasyonlarının yanı sıra S Sport, S Sport2, NBATV, EDGETV, Tay TV gibi spor kanalarını da S Sport Plus’ta izleyebilecekler.

Top Post Ad

Below Post Ad