Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Amazon Prime Video Türkiye’nin Ekim 2021 takvimi açıklandı

Amazon Prime Video Türkiye, Ekim ayında merakla beklenen yapımlar “Welcome to the Blumhouse”, “Justin Bieber: Our World”, “I Know What You Did Last Summer” ve “Maradona: Blessed Dream”i izleyicilerle buluşturuyor. 
 

Amazon Prime Video, Ekim ayında Türkiye’de yayına girecek yeni yapımları açıkladı. 
 
Ekim ayında Türkçe altyazı seçeneğiyle Prime üyeleriyle buluşacak popüler Amazon Originals yapımları arasında sarsıcı gerilimleri eşsiz hikâye anlatımlarıyla ekranlara taşıyan “Welcome to the Blumhouse”un yeni sezonu, müzik ikonu Justin Bieber’ın benzersiz konseri “T-Mobile Presents New Year’s Eve Live with Justin Bieber”ın sahne ve sahne arkasının yanı sıra sanatçının kişisel dünyasını da izleyicilerle buluşturan “Justin Bieber: Our World”, Lois Duncan’ın 1973 tarihli romanından uyarlanan gerilim dizisi “I Know What You Did Last Summer” ve futbol ikonunu Diego Maradona’nın hayat hikâyesine odaklanan biyografik dizi “Maradona: Blessed Dream” yer alıyor. 


 
Prime üyeleri Prime Video ile sürekli yenilenen popüler film ve dizilerden oluşan geniş bir seçkiye sınırsız erişimin yanı sıra bedava ve hızlı kargo, Prime Gaming ile ücretsiz oyun ve oyun içi içerikler ile üyelere özel indirimler de dâhil birçok ayrıcalığa aylık sadece 7,90 TL’ye sahip olabiliyor. Amazon Prime Video Türkiye Ekim Ayı Takviminden Öne Çıkanlar:  
 
Welcome To The Blumhouse – 1 & 8 Ekim 
Yapımcılığını Blumhouse Television ve Amazon Studios’un üstlendiği “Welcome To the Blumhouse”un yeni bölümleri Ekim ayında Prime Video Türkiye üzerinden izleyicilerle buluşuyor. “Bingo Hell” ve “Black as Night” isimli ilk iki bölümü 1 Ekim’de yayına giren, “Madres” ve “The Manor” adlı bölümleri 8 Ekim’de yayına girecek antolojik gerilim-korku serisinin yeni sezonu sarsıcı gerilimleri eşsiz hikâye anlatımlarıyla aktaran dört farklı hikâye içerecek. 
 
Gerilim ve korkunun tavan yapacağı sezonda, “Bingo Bell” son derece korkunç bir hikâyeyi zalimce komik bir yaklaşımla aktarırken, “Black as Night” aksiyon ve korkuyu güçlü bir sosyal bilinç ve keskin bir mizah anlayışıyla ekranlara taşıyor. “Madres” 1970’lerde geçen bir olayı konu edinirken, “The Manor” gotik bir korku hikâyesini modern bir dokunuşla aktaracak. 
 
“Welcome to the Blumhouse” bu sezonunda da hem köklü ve çığır açan oyuncuları hem de sektörde yeni, ağırlıklı olarak kadın yönetmenleri öne çıkarmaya devam ediyor. 
 
Justin Bieber: Our World – 8 Ekim 
Yönetmen koltuğunda Michael D. Ratner’in yer aldığı “Justin Bieber: Our World” 8 Ekim Cuma günü Prime Video Türkiye üzerinden yayınlacak. 
 
Dünyaca ünlü sanatçı Justin Bieber’in eşsiz konseri “T-Mobile Presents New Year's Eve Live with Justin Bieber”a hazırlanırken yaşadıklarını ekranlara taşıyan “Justin Bieber: Our World”, izleyenleri konserin sahne arkasına, sahnesine ve sanatçının özel dünyasına götürüyor. 
 
Yapım, Bieber’ın pandemi sonrası konser mekânlarının kapatılmasıyla üç yıllık aradan sonra ilk kez verdiği, Beverly Hilton Oteli’nin çatısında 240 davetli için gerçekleşen 2020 kapanış konserine odaklanarak dünyanın dört bir yanından milyonlarca hayranı için heyecan verici bir gösteri sunuyor. 
 
Film, sıkı sağlık ve güvenlik protokollerine bağlı kalarak eşsiz bir sahne inşa edip prova yapan Bieber ve ekibinin konsere uzanan bir aylık sürecini konu ediniyor. Filmde, ayrıca, Bieber’ın hem karısı Hailey ile ilişkisi hem de kendi kişisel hayatına dair anılar da ekrana yansıtılıyor. 
 
l Know What You Did Last Summer –15 Ekim 
 Sara Goodman’ın yazıp yapımcılığını üstlendiği “I Know What You Did Last Summer”, 15 Ekim Cuma günü Prime Video Türkiye’de gösterime girecek. 
 
Lois Duncan'ın, ikonik 1997 yapımı aynı isimli filminin de temelini oluşturan, 1973 tarihli romanından uyarlanan dizi, mezuniyet gecelerinde gerçekleşen, ölümle sonuçlanan araba kazasından bir yıl sonra acımasız bir katil tarafından musallat olunan, karanlık bir sırla birbirine bağlı bir grup genci odak noktasına alıyor. 
 
Dizide gençler peşlerinde olanın kim olduğunu anlamaya çalışırken, görünüşte mükemmel olan kasabalarının ve kendilerinin karanlık taraflarını da ortaya çıkarıyor.
 
Madison Iseman, Bill Heck, Brianne Tju, Ezekiel Goodman, Ashley Moore, Sebastian Amoruso, Fiona Rene, Cassie Beck ve Brooke Bloom yer alıyor.  
 
Maradona: Blessed Dream –29 Ekim Yapımcılığını Dhana Media ve Latin We ortaklığında BTF Media’nın üstlendiği biyografik dizi “Maradona: Blessed Dream” 29 Ekim Cuma günü Prime Video Türkiye üzerinden izleyicilerle buluşacak. 
 
Başrollerinde Nazareno Casero, Juan Palomino ve Nicolas Goldschmidt’in yer aldığı dizi Diego Armando Maradona'nın, anavatanı Arjantin’deki Villa Fiorito’daki mütevazi başlangıcından Barselona ve Napoli’deki ezber bozan kariyerine ve milli takımının Meksika’da 1986 Dünya Kupası’nı kazanmasına kadar uzanan hayatını ve üretken kariyerini ekranlara taşıyor. 
 
Arjantin, İspanya, İtalya, Uruguay ve Meksika’da çekilen biyografik dizi, efsanevi futbol yıldızının hayatı ve kariyeri boyunca yaşadığı önemli anları izleyicilerle buluşturan birer saatlik 10 bölümden oluşuyor.

Top Post Ad

Below Post Ad